Stjepan 2 379 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja Niedługo Mystic Festival, więc po woli zaczynam słuchać to co na nim będzie, The Kovenant zagra cały Nexus Polaris, cieszę jak głupi z bateryjki. 2
Lameismyname 2 343 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja 54 minuty temu, Stjepan napisał(a): Niedługo Mystic Festival, więc po woli zaczynam słuchać to co na nim będzie, The Kovenant zagra cały Nexus Polaris, cieszę jak głupi z bateryjki. Pojechał klasyką Tutaj mam coś nieoczywistego, ale płyta solidna. Wchodzi jak w masło: 1
Stjepan 2 379 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja Patrzę na Ciebie @Kadajo mam pierwsze bicie na CD, RIP Brandon Lee, kultowy film, kultowy soudnrack. Prawdziwy fan kinematografii ma triple na VHS, DVD i BR, tak jak ja fan muzyki ma na kasecie i CD. oraz winyl. 3
j4z 943 Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja 17 godzin temu, Stjepan napisał(a): Co to Metallica?
DżonyBi 1 971 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja (edytowane) Edytowane 19 Maja przez DżonyBi 1
j4z 943 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja (edytowane) W dniu 21.05.2025 o 19:41, ghostdog napisał(a): Za Kredensy zawsze i wszędzie like. Za Stonsy też bym dał. 😀 Edytowane 26 Maja przez j4z 1
Lameismyname 2 343 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja Trochę fajnej muzy (rozrzut gatunkowy duży): 1
CrooV 80 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja @Lameismyname Szacun za Gojire Najlepszy zespół moim zdaniem Dorzuce coś od siebie: 1
Send1N 4 191 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja Mnie to zawsze zastanawiało jak można słuchać takiego ryczenia i darcia mordy jak wyżej przecież to nawet muzyką ciężko nazwać (oczywiście bez urazy)
Rekomendowane odpowiedzi