Offtop, humor, memy i inne bzdety
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Suchy211 · Opublikowano
Jeżeli podatki maja być podnoszone, to właśnie za takie rzeczy. A podatki BĘDĄ podnoszone, bo zasady współżycia społecznego są coraz mocniej opisane w przepisach, prawach i obowiązkach obywatelskich i wymagać to będzie coraz szerszej obsługi. Do tego dochodzi znaczące zwiększenie wydatków na obsługę obronności. Bez popuszczenia smyczy obywatelskiej to się nie zmieni. -
Przez wallec · Opublikowano
Windows nie może uruchomić usługi audio. Sterowniki widoczne. Miał ktoś coś takiego? -
Przez Cappucino · Opublikowano
Głównym powodem jest dalsze przesuwanie granicy zachód-rosja a nie żaden dobrobyt. -
Przez Suchy211 · Opublikowano
Nie chce mi się czytać całej dyskusji, dlatego dodam parę luźnych uwag od siebie: 1. Jeżeli ktoś uznaje się za recenzenta, to faktycznie powinien pozyskać legalnie tą grę, ukończyć, potem oceniać. 2. Nawet gracze powinni obejrzeć chociaż fragment gameplaya (nie recenzję, podczas której ktoś już im tłumaczy co powinni myśleć, Zwłaszcza prześmiewczą recenzję), jeśli chcą wyrażać swoje zdanie na temat rozgrywki. No chyba że ktoś chce się podzielić ogólną uwagą, na przykład, że nie lubi akcyjniaków czy produktów powiązanych z marvelem. 3. Z gameplayów które ja obejrzałem grze mógłbym spokojnie dać 8.5/10. 4. Jeśli chodzi o zbieractwo w grach i sprawdzanie znaków zapytania, to ja mam syndrom sprawdzania wszystkiego. Dlatego średnio leżą mi piaskownice a najlepiej sprawdzają się światy pół otwarte. 5. To jest już kolejna gra, która mi, użytkownikowi xboxa uświadomiła jak kolosalnym atutem dla paly station są eksy. Za każdym razem jak wychodzi jakaś ciekawsza gra, okazuje się, że nie jest ona dostępna na xboxa. Może w ciągu roku nie ma tego dużo, ale na przestrzeni życia konsoli zbiera się tych tytułów trochę. A dla takiego 40latka jak ja z umiarkowaną ilością czasu na granie to jest kolosalna różnica. Mieć te kilka tytułów które chętnie się ogra, a potem chętnie do nich wróci. Na więcej i tak po prostu nie mam czasu, ani chęci, bo życie skrada się też z innych ciekawych, albo obowiązkowych aktywności.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi