Pamięć ram
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Luki_ · Opublikowano
Gra stawia na gempley połączony z eksploracja z skrótami do odblokowania jak pisze @Jaycobco jaki czas trzeba wrócić żeby dokończyć wyzwanie jakieś jak w Jedi Surviver . Postacie sobie najwyżej gadają w czasie gry miedzy sobą i tak budują relacja miedzy sobą, przerywniki pojawia się po prostu co jaki czas w kluczowych momentach zwiedzania stacji czy spotykania jakiej postaci i w Hubie. Bardzo to przypomina gempleyowo Ded space, fabularnie troche ..The last of us tylko mniej i po japońsku xd . Nie widzę w tym nic dziwnego. Bardzo przyjemna gra. -
Przez leven · Opublikowano
Gdzie ? https://store.steampowered.com/app/1285190/Borderlands_4/ -
Przez Pentium D · Opublikowano
Zgłosiłem do morele proca na reklamacje aby nie trafił na outlet. Jutro go odsyłam. Dopiero w nocy jak już wszystko pochowałem do pudełek obejrzałem stronę MSI o tej płycie z890 i się dowiedziałem, że jest na płycie generator bclk, no ale już go nie sprawdzę. Ciekawe na ile poszedłby jakiś zablokowany proc. -
Przez samsung70 · Opublikowano
nie wiem jak wy przy niedzieli, ale ja sobie postanowiłem, że dzisiaj będe cisnął wszystkie misje związane z Paniami Wiedźmami - może coś wyrwę na konieć- Elowen dobra ziuta
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi