Problem z dzieleniem dysku
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
Jak w maju 2024 wymieniałem R7 5800X na 7500F, to wiadome było, że 7500F to zbliżona wydajność do 5800X3D dlatego stanęło na nim. Wiadomo - są różne nierówności gdzie raz lepiej wypadnie dodatkowy "kesz" 5800X3D, a raz nowsza architektura 7500F ale różnice w codziennym giercowaniu są zbliżone. I co, od tamtej pory się coś zmieniło? No i gdyby nie ceny RAM, które potrafią niektórych przykuć do AM4 nie widziałbym kompletnie sensu w 5800X3D w 2026 roku... znaczy na pewno nie w tych cenach co sobie ludzie krzyczą na rynku wtórnym. PS. Widzę 7500F na olx za ~400zł A pamiętam jak pisałem osobom z 5800X3D + B450/B550 + DDR4 żeby zrobili sobie bezkosztowy upgrade na 7800X3D + B650 + DDR5 przy okazji zyskując świeżą gwarancję, to nikomu się nie chciało. Teraz to po zawodach -
Przez Hard Reset · Opublikowano
No ja mam takie odczucia, na normalu dla mnie przechodzisz bez stresu z full wyposazeniem . Chyba ze chcesz się bawić w skradanie. Po zabiciu wrogów masz dużo więcej rzeczy. Na trudnyn jakieś pojedyncze naboje i rzadko. Musisz wybierać co zrobić, molotowa, tłumik, bombę bo nie wystarcza na wszystko materiałów. Na strzał nawet ze snajperki masz tylko chwilę bo zaraz cie ktoś wykruje jak za długo celujesz. -
Przez ShaDow_Pro · Opublikowano
Na ten moment wbiłem te 3733 względem stock i nie chce mi się dłubać już bo działa stabilnie Ale dzięki za pomoc. To się wysypywało, więc dla tego odpuściłem, będę miał kiedyś ochotę to wrócę do tematu. -
Przez Camis · Opublikowano
A po wyborach będzie na kolanach błagał Brauna o poparcie
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi