AMD Ryzen 7 5800X +Cpu vcore na sztywno do ustawień domyślnych cpu.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
To jest coś, co mnie rozwala, ale przy okazji, jest dosyć powszechne ostatnio i nie dotyczy wyłącznie gier. Po prostu nie rozumiem, jak ktoś, kto jest proszony o ocenę konkretnej rzeczy - PRODUKTU - nie ocenia tego produktu, tylko wydaje wyrok, patrząc wyłącznie przez pryzmat SWOJEGO "gustu" albo "lubienia", (więc dotyka absurdu, bo równie dobrze może ten osąd wydać bez próbowania tego produktu). To widzę np. m.in. w programach TV. Typ jest mistrzem sushi. Rywalizuje 3 typów mistrzów. Werble, fanfary, lasery. Ocena pani z jury (nawiasem specjalistki od meblowania mieszkań), wykonanie mistrzowskie (!) ale daję 3, bo... nie lubię sushi! To co tu robisz babo (?), oceniając coś, czego nie lubisz albo na czym się nie znasz? To nie jest koncert życzeń na robienie dobrze Pani Kasi, tylko ocena produktu. Top Gear. Test 10 fur, wszystkie łeb w łeb, same torpedy, ale alfie dam 3 pkt, bo nie lubię Alfa Romeo. itd. itd. Tyniec z gwiazdami. Wybitnie zatańczone, rewelacja, petarda, gratuluję - i daję 3 pkt. bo... nie przepadam za tangiem. -
Przez blabla123 · Opublikowano
To będzie to GOTY czy nie? Bo nie wiem czy brać XD -
Przez tomcug · Opublikowano
Nie wydaje mi się, blokada jest chyba na 0,85 V czy jakoś tak. -
Przez Tornado3 · Opublikowano
Na Z790 to napięcie będzie w okolicy 1.1v więc powinno wystarczyc
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi