AMD Ryzen 7 5800X +Cpu vcore na sztywno do ustawień domyślnych cpu.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kyle · Opublikowano
... a to ja się domyślam. Tylko to nie jest "bez utraty gwarancji" tylko raczej "zapewne się nie połapio jak proc padnie, lub machną ręką i przyjmą na gw." - po prostu taki szwindelek. Jak to z kim ... z właścicielami procków konsumenckich. Wszystkich w multi-core odstawisz zapewne A kto wie, może komuś najedziesz na ambicję i podejmie rękawiczkę kupując odpowiedniego Xeosia lub tego drugiego. -
Przez hubio · Opublikowano
To jest właśnie tego czego najbardziej nienawidzę u tych ruskich k. ! Hitler się z tymi k. dogadał ale jak to w klasycznym filmie o złodziejach stwierdził, że jednak chce zabrać wszystko więc chciał zaj...ć kolegę, a ten dzisiaj pier...i farmazony, że ocalił świat. Ty k. jeb.... putlerze - zniewoliliście na 45 lat pół Europy! W wyniku waszej okupacji zamordowaliście tysiące przyzwoitych ludzie w Polsce i krajach Europy Wsch. Zabraliście nam 45 lat wolność i zahamowaliście tak bardzo gospodarkę, że po waszej okupacji nie mieliśmy NIC ! Nie oddaliście nam za to w przeciwieństwie do Niemiec ANI 1 ZŁ !!! Je...ni bohaterowie gwałcący Polki podczas "wyzwolenia" !!! A 17.09.1939 r. to już k. jeb...e zapomnieliście??? -
Przez Karister · Opublikowano
No, te ich suby przypominają designem trochę moją przepompownię ścieków. -
Przez trybcio86 · Opublikowano
Wczoraj jednak to był fatalny dzień dziś wstałem z czystą głową i wszystko szło gładko Obawiałem się że jedna 360x60mm nie da rady ryskowi 5800x i 3080 ale w CP 2077 po 40min gry GPU 44st a CPU 70. Temp pomieszczenia 25st a płynu 35 także myślę że jest spoko. Jednak korci mnie ściągnąć ze szafy 2x 480x60mm i wypuścić to poza budę Jednak mój ciekawski kot na bank coś odpier...
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi