Problem ze słuchawkami
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez kanon7 · Opublikowano
@keiw niech wyśle zdjęcie naklejki opakowaniowa i sobie zweryfikujesz bez jeżdżenia. -
Przez Dirian · Opublikowano
Zmieści pod warunkiem, że nie kupisz zbyt długiego GPU - pilnuj długości. Przy czym ten 7500F pod render i pracę to tak trochę bieda bo to tylko 6 rdzeni. Raczej dorzuciłbym do przynajmniej Ryzena 7700 OEM gdzie masz chociaż te 8 rdzeni. -
Przez ghostdog · Opublikowano
Jaro wymyślił sprytny plan polegający na tłumaczeniu narodowi, że on nie wystawia kandydata z PiSu, tylko kandydata obywatelskiego Kandydata wszystkich prawdziwych Polaków. -
Przez keiw · Opublikowano
@kanon7 ja nie gram w gry :-) Jest sporo osób, które wybierają laptopy gamingowe, choć w gry nie grają, a taki wybór jest dla nich lepszym niż laptopy do pracy (różnego typu). To tak na marginesie, bo o tym już wspominałem. Dodam, że to nie pierwszy mój tego typu laptop. Pierwszy, kupiony w latach 90-tych był firmy Compaq, który pamiętam, kosztował sporo. Później w USA nabyłem DELL Inspiron E1705 9400. Dalej SONY VAIO VGN-AW41ZF/B (jeszcze go mam, najlepszy jakościowo) i obecny MSI Raider. Po drodze była jeszcze przygoda z Acerem. Tez mam tu trochę obaw. Sprzedawca zapewnia, że Legion jest "z polskiej dystrybucji oznaczony 83FD007QPB". Jadę osobiście. W najgorszym wypadku stracę czas i kasę za podróż.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi