Gość Filip Napisano March 14, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano March 14, 2021 Siema mam problem z dźwiękiem i nie wiem jak go rozwiązać w netcie nic o tym nie ma. Mianowicie gdy rozmawiam np na discordzie i włączam jakąś grę to dźwięk na discordzie jak taki strasznie przytłumiony że nic praktycznie nie słychać i żebym znów słyszał normalnie to muszę wejść w ustawienia zmienić urządzenie wyjścia na to samo i się na jakiś czas naprawia. Tak samo jest ze steamem. Sterowniki mam pobrane wszystkie, nic nie pomaga, jest to męczące takie ciągłe w chodzenie w opcje i zmienianie ustawień. Miał ktoś może podobny problem i zna rozwiązanie lub wie co jest przyczyną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXMateoXx320 Napisano March 14, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano March 14, 2021 Może w ustawieniach dźwięku ustaw by nic nie robiła w ust odtwarzania? Bo tam jest opcja co ścisza o 50%/80% albo właśnie nic nie robi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXMateoXx320 Napisano March 14, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano March 14, 2021 chodzi o to Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolittle Napisano March 15, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano March 15, 2021 Robiłem lecz nic nie pomaga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano March 15, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano March 15, 2021 Próbowałes z tym trybem wyłaczności ? \ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolittle Napisano March 15, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano March 15, 2021 To tez już wyłączyłem i włączałem i nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano March 15, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano March 15, 2021 Jakie masz slucha ki komp czy laptop Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolittle Napisano March 16, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano March 16, 2021 Laptop, a słuchawki Razer Krakeny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXMateoXx320 Napisano March 16, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano March 16, 2021 Ustawione jako domyslne urządzenia? Czy masz pobrane odpowiednie oprogramowanie? https://www.razer.com Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolittle Napisano March 16, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano March 16, 2021 Nie pozbierałam żadnych oprogramowań od razera, ani tego typu programów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się