RocketDock kontra pasek zadań
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez sino · Opublikowano
Bzdury! Przykładów można podać sporo. Np:. -jadę rowerem a tam psychol 100 km/h przez próg zwalniający (progi są mega-skuteczne, ten nie bo połówkowy więc można jednym kołem z jednej drugim z drugiej, ale zapas bardzo mały po ok. 10 cm, lekka pomyłka i by mnie zabił lub skasował ogrodzenie i dom) -wertepy i ostry zakręt a tu szalone 30 km/h więc psychol wypadł na lewą stronę na mnie (pewnie nie wiesz, ale mamy ruch prawostronny), w innym miejscu jeszcze nic się nie stało bo na nikogo nie trafiłem, ale tam da się jechać 50 km/h -wąskie uliczki i typowe 100 km/h i mijanie rowerzystów na 20-30 cm -w pewnym mieście matki walczą o poszerzenie chodnika (typowe), bo kierowcy chcą im zabić dzieci w wózkach (częste 100 km/h i 10 cm od krawężnika / chodnika), tak tak nie tylko mnie nie lubią, nie lubią też malutkich dzieci. Tu na filmie wygląda na szaloną szybkość. Wystarczą narkotyki i uznanie, że zabawa w GTA na żywo jest fajna. Uszkodzona sygnalizacja oznacza, że trzeba drastycznie uważać! Nie żadna szczególna ostrożność (której 95% kierowców nie uznaje), ale dużo dużo dużo większa! Żadne takie olać to, mijamy pieszych z obu stron na środku ulicy. -
Przez sideband · Opublikowano
Daj spokój Typ ma ból 4-liter przerabiałem takich na labie od groma on tu przyszedł bełkotać, a nie pomagać. A "janek" to stary banicjanin za opowiadanie bzdur @userKAMIL Zrób co Ci mówiłem kompik na leżąco i jazda -
Przez janek25 · Opublikowano
Papier wszystko przyjmie. Bieda 14600k nie będzie żadne cudo a i alder gdzieś się może zaplątać 🤷😜 -
Przez wallec · Opublikowano
Jak dadzą i7 15700 65w o wydajności i7 14700 125w to będzie hit! -
Przez sideband · Opublikowano
https://gg.deals/games/games-with-full-ray-tracing-support/ Aktualna lista, u mnie na pokładzie 5090
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi