Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, 

wystartowała promocja na komponenty - ostatnia szansa z rabatami do 33%. W promocji znajdziemy komponenty komputerowe np. procesory, zasilacze, płyty główne, dyski i karty graficzne. 

Aby skorzystać z promocji należy użyć kodu rabatowego ostatni-dzwonek
Wszystkie produkty objęte promocją znajdziecie TUTAJ

Przykładowe produkty, które znajdziecie w nowej promocji :
Dysk SSD Samsung 500GB M.2 PCIe NVMe 980 zamiast 268.90 zł zamówimy za 219 zł
Płyta główna ASRock B560 Pro4 zamiast 515 zł zamówimy za 399 zł
Karta graficzna KFA2 Ge Force RTX 3070 1-Click OC LHR 8GB GDDR6 zamiast 5199 zł zamówimy za 4599 zł
Seasonic Focus PX 750W 80 Plus Platinum zamiast 685.04 zł zamówimy za 549 zł
Dysk zewnętrzny WD Elements Portable 2TB USB3.2 Gen. 1 Czarny zamiast 265 zł zamówimy za 234 zł

Promocja obowiązuje do 22.12.2021r. lub do wcześniejszego wyczerpania limitu produktów i nie łączy się z innymi promocjami. Jedna osoba może zakupić tylko jedną sztukę każdego produktu promocyjnego.

Pozdrawiamy
zespół x-kom

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Lepsza, ale T300 to królowa ścigania i jestem w szoku że nie zadbali o Thrustmaster. Na tym każdy się wybijał swego czasu, każdy drifter czy fan GT3 / F1 :F      To też mnie dziwi, ja wiem że EA, ale mogliby cenę już podać...
    • Poczucie szybkości jest tak indywidualną kwestią, uzależnioną o setki czynników, że nie da się jaj na kursach wyuczyć. Sam po sobie wiem, że jak jadę micrą żony, to łatwiej jest mi się trzymać przepisów niż jak jadę swoim talismanem. Jednak różnica ponad metra długości auta, innej pozycji za kierownicą, odległości od szyby etc zmienia zupełnie odbiór poruszania się po drogach. W dodatku inna charakterystyka pojazdu sprawia, że często łapię się na tym że cisnę przez miasto 70-80km/h chociaż niespecjalnie chcę, czy muszę. Po prostu nie zwracam już tak często uwagi na licznik tylko oceniam doświadczeniem ile mogę jechać w danym miejscu. Czy to czyni mnie potencjalnym mordercą? Pewnie gdybym kogoś faktycznie potrącił, nie zauważył i najechał - to opinia publiczna powie, że tak. Ot, następny wariat za kółkiem. I tak, czasami się spieszę bo taką mam niestety pracę, że muszę niejednokrotnie przejechać z jednej strony miasta na drugą w kilkadziesiąt minut  Niemniej różnica między mną a takim sebixem a czy b robiącym cyrk na drodze jest taka że a) po alkoholu nawet w garażu auta nie przeparkowuję, b) w terenie gdzie mój mózg przelicza że może być więcej osób na chodnikach, szkół, osiedli - jednak jadę wyraźnie wolniej i ostrożniej c) nigdy nawet nie zbliżyłem się do zakazu prowadzenia, bo jeżeli dostaję punkty - a zdarzyło mi się za prędkość nie raz zebrać - to zwyczajnie działa to na mnie kojąco   bo jestem świadomy że brak prawka w mojej pracy dzisiaj to ogromny problem. Dla mnie, dla dzieciaków, dla żony.   Tymczasem porównujemy się do wspomnianych sebixów, co to zwykle włącza im się po alko albo dragach godmode (i to skutecznie, bo sprawcy zwykle wychodzą bez zadraśnieć z wypadków, najechań, kolizji) czy też mają w dupie jakąkolwiek refleksję po brawurowej jeździe, bo przecież on jeden z drugim jest taki cwel, że co mu będzie ktoś dyktował czy on może jechać czy nie. Zupełnie przypadkowo, jak się patrzy na facjaty takich kolesi - to od ręki przypominają mi się pewne grupy społeczne wykrzykujące roponośne hasła, często narodościowe niestety, stadionowe - często też wspierani są przez polityków, tych najgorliwszych katolików, tych najbardziej polskich polaków z polszczy, co to kogokolwiek mającego inne zdanie najlepiej zakatowaliby na śmierć tępym narzędziem  to raczej nie ojciec rodziny najczęściej odwala taki numer, ojciec rodziny niestety w takich kolizjach ginie - jak ten facet z Warszawy niedawno  
    • Mi tam się trailer spodobał.Zobacze gameplay i jak będzie dobry to chętnie zagram.
    • @Umpero Nie przeskoczysz w sądzie tego:  
    • Czym w miarę prosto testować wydajność procka w grach? Bo okazało się, że znajomy z pracy ma 13600K i może mi na 2 dni odpalić go na testy, żeby zobaczyć praktyczną różnicę. Mam Cyberpunka, więc na którymś ryneczku się pokręcę, w tłumach cep powinien być mocno ciśnięty. Co jeszcze byłoby dobrze popatrzeć? Pamiętam, że jakiś Tomb Raider miał demko z wbudowanym testem, ale nie wiem na ile jest miarodajne w dzisiejszych czasach.  Hogwart niestety mam na konsoli tylko, ale za to jakby co mam Game Passa, przy czym jednak przy szybkim sprawdzeniu faworyzowałbym coś z wbudowanym benchmarkiem. Z gier cisnących CPU mam Helldivers 2, ale tam nie ma szans na żadą sensowną powtarzalność, a ja nie mam dziesiątek godzin, żeby statystyka wyrównała (aczkolwiek to tutaj mi najbardziej brakuje mocy, bo nawet na 12600K potrafi dropnąć w okolice 50 fps, więc na pewno na oko będę testować, czy widać od razu różnicę).
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...