promocja na komponenty PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez damyan123 · Opublikowano
A to nie wiedziałem, że to temat polityczny sry to się więcej nie powtórzy -
Przez bleidd · Opublikowano
1) Głośne a robię dużo tras A4/S19. Ale na swoją obronę dodam, że jak je wybierałem to nie jeździłem aż tyle 2) Głupio sobie skonfigurowałem. Oszczędzałem na wielu rzeczach bo "ee po co mi to" i teraz żałuję. Zwłaszcza jak byle Kia czy Opel ma w standardzie już to wszystko a u mnie ni ma bo nie doklikałem 3) Pasowałoby coś większego i pojemniejszego -
Przez Dirian · Opublikowano
IMHO bez Ryzena 5 5600 / i5 12400F na dziś nie ma co podchodzić do CS'a. Te procki w używce nie są jakieś drogie, do tego poszukać używane 2x8GB 3200 CL16 / 3600 CL18 i będzie ok. Na pewno nie ma co ładować się w jakieś przestarzałe Xeony, i7 sprzed 10 generacji, bo to droga do wyrzucenia pieniędzy w błoto. Ew. jakby dorwać gdzieś i5 13600K / KF, czy nawet 12600 K / KF w sensownej cenie, to będzie jeszcze lepiej Tyle że wymiana GPU też cię czeka, GTX 760 to również dziadek nawet pod CS'a. -
Przez VRman · Opublikowano
Nie wymawiaj zakazanego słowa bo dostaniesz po łbie od moderatorów To miałem na myśli pisząc, że to strona o czystej krwii pececie, bo nie chciałem wymieniać Imienia Tego Którego Nie Wolno Wymieniać To właśnie tam znalazłem test głośności i ostry komentarz odnośnie poziomu Ventusa. -
Przez VRman · Opublikowano
No nie sądzę. Od zachorowania na Covid Trump moim zdaniem stracił połowę energii i 1/3 tej resztki intelektu jaką jeszcze miał. Do końca jeszcze długo. Częstotliwość wtop "ala Biden" rośnie szybko. W ostanim roku będzie pewnie warzywkiem jak Bidon i się będą z niego nabijać. Choćby zmienił konstytucję, to w następnych wyborach nie ma szans. Zbłaźnił się za wiele razy, afera Epsteina podzieliła MAGAowców itd.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi