PC zestaw ~7k
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Isharoth · Opublikowano
@Jaycob O kurde, szkoda. Ten mieczyk jest świetny na nią. A co do szefowej, to myślę że musi być na nią jakiś sposób. -
Przez SylwesterI. · Opublikowano
Dla mnie możesz wszystko, póki nie krzywdzisz innych, tym się różnię od "prawilnych" krzykaczy, że w prywatne sprawy czy do łóżka, innym nie zaglądam. -
Przez VRman · Opublikowano
O, A tu dla odmiany jeden z najmądrzejszych postów w wątku. Zgoda, ale w temacie branży rozrywkowej niestety to lewa strona bruździ. Dawno nie widziałem robotów w grze, bo katolicka organizacja domagała się cenzury przemocy. Nieczęsto też widuję ataki chrześcijańskich grup na twórców gier z powodu gołego cyca na ekranie. Coś pamiętam o krzyku kościółka bo w jakiejś grze były odwrócone krzyże, ale to było tak dawno, że jeszcze miałem bujne włosy na głowie, a w kinach debiutował pierwszy Shrek -
Przez crush · Opublikowano
Uwaga zgaduję! Debatę wygrali wszyscy - zależnie od tego kogo zapytasz? -
Przez marko · Opublikowano
Tylko Ty podajesz informacje, o których wiemy, tzn. ktoś to zauważył i się dokopał do szczegółów. Czytając historię Enrona, patrzę w kierunku Tesli Sęk w tym, ilu rzeczy nie wiemy I ja, i Ty Gordon, jesteśmy stanowczo za mali i za głupi
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi