Problemy techniczne
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Mar_s · Opublikowano
@Pentium D @Send1N Patrząc na tych naprawiaczy z YT można raczej zakładać że wystarczy lekko puknąć i laminat pęka a kulki puszczają Dobrze że miejsce ugięcia jest daleko od newralgicznych obszarów. Ale cebula piękna, ja nawet jak mi CB zrealizują to nadal dałem dobre 1550 zł za swoją -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Koledzy, jakie odczucia po patchu 1.0.2? -
Przez jagular · Opublikowano
No technicznie nie, ale czy to ma znaczenie praktyczne? Bo robi się z tego czasami jakaś szuria gotówkowa Mam takiego znajomego, który jako powódem do trzymania wypłaty w skarpecie chyba sobie wymyślił zagrożenie upadkiem banku. A przecież depozyty w bankach są chronione (w PL: do 100K euro). Jeżeli i taka ochrona padnie, to myślę że i każdy pieniądz padnie Pieniądz to tylko numerki, czy na papierku, czy na ekraniku apki bankowej... -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Wtedy to wydawało się takie nowoczesne... a teraz? Nostalgia hits hard. -
Przez ghostdog · Opublikowano
Dobra promocja była w piątek w Rossmannie (online). Można było kupić perfumy 2+1. Nawet fajnie cenowo wyglądało. Problem był taki, że najlepsze zapachy były już z rana niedostępne, bo ludzie kupowali po północy. Ja nawet nie wiedziałem, że Rossmann ma w swojej ofercie niszę i całkiem fajne marki.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi