Jaka karta graficzna do gier.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez PepePanDziobak · Opublikowano
ostatnio kupiłem w promo ultimate, więc dodatek siłą rzeczy będzie za fryty Dla mnie tak odczuwalna zmiana w grafice w tej wersji 2.0 , jak grając za pierwszym razem w Clear Sky. Generalnie , fajnie że ten a-life już coś tam działa. W Wersji 1.9.1 już to działa zajebiście, grabiące zwłoki npc'ety . Poprzednio ogrywałem wersję 1.3.5 chyba ( nie pamiętam za dobrze), także przeskok spory . Odpalam i wbijam na wysypisko -
Przez RTXnietylko4060tiUSER · Opublikowano
6% straty na -30 wzgledem pudla, u mnie jest podobnie. Jesli chodzi o 250w to w niektorych grach jest pudlo, a w innych trzeba dolozyc papu albo godzic sie ze strata 2%-3%. -
Przez Grolshek · Opublikowano
Silniki diesla BMW i Mazdy to totalna topka w tej chwili. -
Przez kubon · Opublikowano
diesel w 2026 roku? czy ktoś z rodziny jeździ ciężarówką? -
Przez Dimazz · Opublikowano
jaki? bo tak na prawdę nie wiem czy to jego ziemia była czy nie. Nie dociekałem. Sam znam przypadki gdzie przepadły wpisy w księgach wieczystych a podatek płacić trzeba tej rząd już nic nie chce zrobić. Jeszcze nachapać ile się da. Oni wiedzą że nie mają szans na następną kadencję. Wszystko rozłazi się w szwach, szambo wybija z różnych stron, na wirtualnej polsce prawie codziennie coś smarują na rząd, doły partyjne w okręgach uciekają z KO do niezależnych. Żadnych rozliczeń nie ma bo już nikt tego nie ruszy. Tusk chyba myśli że ludzie zapomnieli. Koszt referendum to kilkaset milionów złotych. Jeżeli nie będzie frekwencji to kasa w błoto. A jeżeli będzie to rząd będzie musiał uznać jego wynik.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi