Gość Dawid Napisano November 27, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano November 27, 2016 Witam , mam problem z grą Need for Speed Shift 2 Unleashed ,którą zakupiłem na steam .Mianowicie , gdy włączam gierkę pojawia się czarny ekran i gra się zacina i nie mogę wyjsc alt tabem do pulpitu tylko musze wyjsc za pomocą menadżera zadań , w którym obok gierki jest napisane "brak odpowiedzi" . Reinstall nie pomógł ,sprawdzenie spójności plików tak samo, próbowałem także pobawić się z rozdzielczością ale to też nic nie dało Z góry dziękuje za wszystkie rady Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtxxor Napisano November 27, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano November 27, 2016 Na początku dobrze byłoby, gdybyś podał konfigurację komputera. Chodzi głównie o model karty graficznej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano November 27, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano November 27, 2016 4 minuty temu, gtxxor napisał: Na początku dobrze byłoby, gdybyś podał konfigurację komputera. Chodzi głównie o model karty graficznej... gtxxor System: Windows7 64-bitPłyta główna : Gigabyte GA-MA77OT-UD3P ULTRA DURABLE3Procesor :AMD Phenom(TM)II X2 545 3.01GHzRam : 4Gb DDR3 Grafika :ATI Radeon HD467 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haha3 Napisano November 27, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano November 27, 2016 a ta gra nie wymaga czasem 4 wątkowego procesora do prawidłowego działania? sprawdziłem i jednak nie. Dziwne. Powinno chodzić jako tako. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano November 27, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano November 27, 2016 7 minut temu, haha3 napisał: a ta gra nie wymaga czasem 4 wątkowego procesora do prawidłowego działania? sprawdziłem i jednak nie. Dziwne. Powinno chodzić jako tako. No powinno ;/ Dirt 3 chodzi mi na najwyzszych bez problemu , a z jakims nfsem z 2011 są problemy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haha3 Napisano November 27, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano November 27, 2016 (edytowany) Pirat czy oryginał? Spróbuj odpalić tryb zgodności i uruchomić jako administrator. (ppm na ikonke jak coś ) Edytowano November 27, 2016 przez haha3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtxxor Napisano November 28, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano November 28, 2016 Który masz sterownik wgrany do HD 4670? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się