Gość Dawid Napisano December 4, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano December 4, 2016 Witam ostatnio , żeby zagrać w grę (h1z1) musialem pobrac aktualizacje sterownikow. Pobralem je ze strony glownej AMD pod moją karte graficzną (AMD RADEON R7 370 SERIES) i po zainstalowaniu ich większość programów i gier mi wywala wyskakuje mi Program przestał działać. Starych sterownikow znalesc nie moge a instalujac jeszcze inne sterowniki nie ma sensu bo nic nie daje pomocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtxxor Napisano December 4, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano December 4, 2016 Ściągnij program Display Driver Uninstaller (DDU), wyczyść nim do zera wszystkie sterowniki graficzne i wgraj nowy sterownik raz jeszcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano December 5, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano December 5, 2016 Niedługo to zrobie mam nadzieje że pomoże Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enoxide Napisano December 5, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano December 5, 2016 Ja tam wole stary poczciwy panel sterowania;) sterowniki AMD zazwyczaj instaluja sie do katalogu AMD na dysku C: wiec warto go poszukac;) znajdziesz tam rownierz poprzednie wersje sterownikow pozdro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano December 6, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano December 6, 2016 Nie znajde starych gdyz z dysku wlasnie usunolem i sa tam tylko nowe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano December 10, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano December 10, 2016 A i jeszcze jedno pisze mi ze nie mam windows service pack 1 , gdy to pobieram nie działa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtxxor Napisano December 11, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano December 11, 2016 Pobierz starsze drivery z Internetu... np. 16.3.2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się