Problemy z sterownikami AMD
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dirian · Opublikowano
IMHO bez Ryzena 5 5600 / i5 12400F na dziś nie ma co podchodzić do CS'a. Te procki w używce nie są jakieś drogie, do tego poszukać używane 2x8GB 3200 CL16 / 3600 CL18 i będzie ok. Na pewno nie ma co ładować się w jakieś przestarzałe Xeony, i7 sprzed 10 generacji, bo to droga do wyrzucenia pieniędzy w błoto. -
Przez VRman · Opublikowano
Nie wymawiaj zakazanego słowa bo dostaniesz po łbie od moderatorów To miałem na myśli pisząc, że to strona o czystej krwii pececie, bo nie chciałęm wymieniać Imienia Tego Którego Nie Wolno Wymieniać To właśnie tam znalazłem test głośności i ostry komentarz odnośnie poziomu Ventusa. -
Przez VRman · Opublikowano
No nie sądzę. Od zachorowania na Covid Trump moim zdaniem stracił połowę energii i 1/3 tej resztki intelektu jaką jeszcze miał. Do końca jeszcze długo. Częstotliwość wtop "ala Biden" rośnie szybko. W ostanim roku będzie pewnie warzywkiem jak Bidon i się będą z niego nabijać. Choćby zmienił konstytucję, to w następnych wyborach nie ma szans. Zbłaźnił się za wiele razy, afera Epsteina podzieliła MAGAowców itd. -
Przez Hard Reset · Opublikowano
Moja córa ma 21,5 cala, 1080p, może jak zmienię jej kartę to rozważę jakiś 1440p ale na 3060Ti nie ma sensu . -
Przez damyan123 · Opublikowano
@VRman reckę tego PNY bez plusa masz na purepc.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi