-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ostryb · Opublikowano
Widzisz zamotałem się. Jakaś pomroczność jasna mnie ogarnęła i źle zrozumiałam twoją wypowiedź, sorki. -
Przez MaxaM · Opublikowano
To daje wiele możliwości zmiany charakterystyki skręcania kół w zależności od sytuacji. Do tego dochodzi maksymalny skręt kierownicy wynoszący raptem 180st i znacznie szybsza reakcja kierownicy niż w klasycznym rozwiązaniu. Popatrz jak ludzie chwalą te rozwiązanie w Cybertracku Aha, jak europejskie, to tylko jakieś tam pakowanie w elektrykę. Nie ma tematu. Ale jak w chińskim jest problem, to trzeba się pośmiać Tylko uważaj, bo ostatnio czytałem, że w jakimś BMW (nie pamiętam modelu) odcięcie akumulatora (gdyby ktoś np. chciał wymienić) często kończy się uszkodzonym sterownikiem silnika -
Przez wallec · Opublikowano
Zaczynam rozumieć Skodę. Było 3.9l jest 3.4l na tej samej trasie. Zatankowalem 25l za 199,75zl. Ciekawe ile przejadę (wg. kompa ~800km), ale czuje, że gdyby zrobić jej chiptuning to bym zszedł lekko do 3l bo teraz pod górkę muszę dodawać gazu żeby utrzymać prędkość powyżej 100km. A tutaj nagranie obrazujące optymalny tryb podróży: IMG_7181.mov -
Przez Radio Tirana · Opublikowano
To robisz tak: lejesz na dziurę szamana z Urizielem, zabierasz miecz i wówczas będziesz już mógł opuścić świątynię, aby fabularnie skonsultować się z Xardasem.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi