Czy odpalę na tym Watch Dogs 2 na minimum przy chociaż 35fps.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez tgolik · Opublikowano
A ja słyszałem że kolega mówił że znajomy widział jak ktoś patrzy jak gostek gra. Na moje ucho 0 na 10 na metacritic. Więcej bym nie dał. -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
@RTX4090 Standardowo, ale to Ty dzwonisz. -
Przez Tomek1623 · Opublikowano
F1 25 Zapowiedź gry 26 marca. Dwie edycje: Standard Edition - 30 maja 2025. Iconic Edition - 27 maja 2025. Beta pomija poprzednią generację konsol, czy pełna wersja również? Nie wiadomo. Betatesty startują we czwartek, przecieki zapewne będą, także zobaczymy czy dostaniemy coś nowego po za oczywistymi oczywistościami. -
Przez voltq · Opublikowano
@VRman przypominam ze dzieki działanią uśmiechniętej koalicji w kolejnych wyborach PIS będzie mial większość a PIS zrobi to co każe trump , a trump wg was jest ruskim "agentem" , wiec koło się zamknie , a i może trzaskowski przegra , wystarczy ze pis poprze mentzena , tak się kończy życie w bance Wrzucałem chocby film z 2014 roku przemówienie Żyrinowskiego żeby ostrzec was jak myśli i co planuje Rosja ale wg ciebie wrzucam tylko anty ukraińskie posty -
Przez lukadd · Opublikowano
Nie wiem dla czego tak jest, ale dopiero na maxa można przekuć ten miecz jak będzie oficjalnie nasz, po skończeniu fabuły. Jakby to był błąd w grze to twórcy by to pewnie zmienili w ostatnim dużym patchu. Tak mi się przynajmniej wydaje. Ogólnie to jest po przekuciu na 4 poziom najlepszy miecz w grze. Na 3 poziomie ~topka względem innych mieczy.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi