Komputer do 6k
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez SylwesterI. · Opublikowano
Jak najbardziej zadowolony, bo posiadacz najlepszego cepa do gier. A napisz mi kolego czy w ryzenach kasz jest fizycznie przydzielony do każdego rdzenia z osobna, określona ilosc? -
Przez cherbi · Opublikowano
Potwierdzam nie polecam mx4. Miałem w laptopie starą dobrą gc extreem (rok na rdzeniach cpu i gpu) wymieniłem na mx4 różnica żadna po około miesiącu / 1.5 temperatury rosły jak i obroty wentylatorów ponowne mx4>mx4 przepastowanie podobna historia temperatury poprawiły się ale trwało to około 2 miesięcy. Łatwo wypycha ją spod radiatora po podniesieniu chłodzenia inne pasty które stosowałem trzymały się rdzenia bardziej zwarte mx4 wyglądała olejowato. Po ostatniej wymianie pasty z mx4 na mx6 różnica 10-15 stopni wentylatory -500 rpm. -
Przez Pentium D · Opublikowano
Kolejny szczęśliwy nabywca 8 rdzeni z plastrem 3DV. Kolejny ccd do 12 rdzeni od AMD dużo nie zmieni skoro na rdzeń ma przypadać tyle samo kaszy co obecnie. -
Przez j4z · Opublikowano
Szum powietrza zawsze będzie słychać. -
Przez Karister · Opublikowano
Tyle że sensowne ułożenie półek, blatów, kinkietów czy gniazdek w małym metrażu to tym bardziej kwestia wygody i sensownego życia potem. 150m2 można sobie zagracić, a i tak miejsce na kolejny pomysł się znajdzie. W 50m2 liczy się każdy zakamerek i jego dobre wykorzystanie.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi