Pasek zadań
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dominix · Opublikowano
Kolejny patch w poniedziałek i przy okazji dobrze mieć ten link zapisany jak się w obecna wersję gra: https://forums.ea.com/blog/f1-games-game-info-hub-en/f1®-25---community-raised-issues-last-update-june-20/1221410 Informacje o błędach itp nad którymi pracują i też link do patch notes. -
Przez Dominix · Opublikowano
Ja chyba s9 czarką, rouge był nawet ok ale wracam na stare śmiecie Zapowiedź nowego sezonu. -
Przez bourne2008 · Opublikowano
Update po kliku tygodniach U mnie finalnie walkę z płytą przegrałem. ASUS B650E-E nie działa poprawnie z kontrolerem i225V i basta. Wymiana routera, kabli na CAT6, pierdylion zmienianych opcji zarówno w systemie jak i BIOSIE nie daje nic. Coś tam pewnie daje ale rozłączanie neta wraca prędzej czy później. Czasem działa cały dzień a czasem rwie non stop. To co załatwiło temat to zakup karty na Realteku (model TPLINK TX201) oraz profilaktycznie zmiana termopada na chipsecie B650. Spadek temp. o ok 10st. -
Przez adashi · Opublikowano
Ja też nie mam zamiaru i w razie czego bym nie siedział, ale jakieś obowiązkowe szkolenie dronowe, szkolenie z posługiwania się bronią, jakieś kwestie medyczne itp. czemu nie.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi