Procesor Intel Core i7-3770
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
Przecież kariera tutaj to żart, nuda i wiadro mułu, AI skopane. Na kierownicy też niezbyt da się jeździć. W multi praktycznie nikt nie gra. Przy GT7 to dno, FM4 była dużo lepsza. A że silnik dobry... Co z tego, badziewie owinięte w sreberko -
Przez some1 · Opublikowano
Pewnie podnosi koszty a do innych gatunków gier wcale nie jest takie dobre rozwiązanie. Do mnie też na fali dobrych recenzji przyjechał przed świętami Vader 4. Pierwsze wrażenie całkiem dobre, może plastik odrobinę mniej premium niż standardowy pad xbox, ale kształt podobny i większość rzeczy na plus. Jedynie do triggerów i umiejscowienia przycisku Select mógłbym się trochę przyczepić. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Chodziło mi o sam silnik, fizykę i grafikę. To ze M$ ich uwalił i nie ma kontentu to nic już nie poradzimy. Ta gra została zabita przez korpo, to nie jest wina developera. Ale grając w to jest to moim zdaniem najlepsza FM jaka wyszła, niestety mało w niej kontentu. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
@Arczevski Zamówiłem czerwonego Land Cruisera na początek Na Fejsie znalazłem świetne zdjęcie w śniegu i aż jestem ciekaw jak bardoz się małej spodoba
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi