Może i tak, ale od roku nie ma już legitymacji wyborczej... Na tej zasadzie może jeszcze rządzić i 100 lat... Wiadomo, że nasz nowy hitlerek (mam na myśli oczywiście dyktatora z kremla) uczepi się wszystkiego... ale wobec rosnącego niezadowolenia w samej Ukrainie + żeby nie dawać hitlerkowi pretekstu powinien zorganizować wybory. Oczywiście wiadomo, że służby rosyjskie na głowie by stanęły żeby wpłynąć na te wybory, ale mimo wszystko...
Ukraina jest w bardzo, bardzo trudnym położeniu... Kończą się jej rezerwy ludzkie, a za chwilę skończy wsparcie zachodu bo społeczeństwa krajów UE też nie chcą dalej tego dotować i dadzą tego wyraz w głosowaniach na partie prawicowe. Trump obiecał w trakcie kampanii wycofanie się z tej wojny. W takiej sytuacji moim zdaniem lepiej na jakikolwiek kompromis bo może być jeszcze gorzej. No, ale doradcą Ukrainy nie jestem. Ich wola co zrobią byle NATO nie dało się wplątać w III wojnę światową co przy Trumpie wydaje się mniej prawdopodobne niż przy Bidenie. Choć z 2 strony Trump kieruje się emocjami i jest nieprzewidywalny więc i niestety to jest możliwe, że coś mu odpali. Z punktu widzenia psychologii mamy obecnie na świecie 2 z 3 światowych przywódców mocarstw, którzy kierują się w swojej polityce emocjami i irracjonalnością co generalnie nie jest dobre dla świata.
Ja byłbym mocno zainteresowany, bo stylistyka lekko zeuropeizowanych jRPG z zachowaniem ich zwyczajowej dramaturgii i pompatyczności to jest to, ale masa QTE w turowej walce? Pfff....
Lvl60 w 2.5h, a ktos sie smial jeszcze niedawno, ze po 20h mozna miec praktycznie wszystko w tej grze Dalej te same problemy, chyba pomine calkowicie ten sezon...
Rekomendowane odpowiedzi