Składanie Komputera
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez pcie_40 · Opublikowano
Hej podrzucam zrzuty ekranu Kupiłem je parami, raz 2x8 i znowu 2x8 ale myślałem ,że będą takie samy pary skoro ten sam model -
Przez arek28 · Opublikowano
Sprawa wygląda tak, sprawdzałem różne testy i opinie i wynika z nich, że DDR 5 na tak podstawowych komponentach nie daje właśćiwie żadnej przewagi nad DDR4 albo jest ona marginalna. Nie zamierzam upgradować komputera, chcę go na 3-5 lat. Według testów na tańszych procesorach ciągle lepszym wyborem będzie RTX 4060 zamiast ARC B580. Mój koszyk wygląda obecnie tak: https://proline.pl/koszyk/48706456 Udało się nawet zejść z ceny, zachowując przy tym pojemniejszy dysk. Proszę o opinie osoby które faktycznie chcą pomóc, a nie wysyłać mi w prywatnych wiadomościach "polecane" i używane komponenty które akurat i zupełnie przypadkowo mają na sprzedaż -
Przez leven · Opublikowano
Side ? A jest szansa, że nowe stery przefrancują GDDR6 ns GDDR7 7 Skoro to hot-fix to może -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
A myślałem po kartach @Tester Wrażeń, że Gigabyte ma tylko ciche cewki... No czyli jednak może ten cichy Astral też się w końcu trafi... -
Przez Latest Trick · Opublikowano
Kupiłem wczoraj, przeszedłem przedwczoraj (do napisów, wiadomo że to dopiero początek), i tylko ostatni potworek zajął mi dłużej niż 10 minut. Nigdzie nie zginąłem, niczego nie musiałem powtarzać. Narzuca się pytanie, czy to jeszcze monster hunter?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi