Przywrócenie prawidłowych rozszerzeń plików
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez misieq · Opublikowano
Panowie, trochę wypadłem z obiegu monitorów. Jeszcze z czasów laba i pandemii mam https://www.x-kom.pl/p/429928-monitor-led-32-i-wiekszy-philips-momentum-436m6vbpab-00-4k-quantum-dot-hdr.html Monitorek już trochę trąci myszką. Niestety tylko 60 HZ, brak HDR z prawdziwego zdarzenia. Natomiast ma znakomitą jasność i kolorki które szczerze powiem dalej doceniam. Jednocześnie ciężko mi znaleźć dla niego konkurenta w rozsądnej (2/3-5k) cenie z rozdziałka 4k (już nie chcę schodzić do 1440p) i podobną jasnością. Coś polecicie? Od razu mówię że potrzebuję głównie do gier więc może być to nawet TV. Do pracy mam laptopa, do domowych załatwień przez internet Macbooka, więc PC służy 80-90% granie. Reszta to yt, trochę tam internetu, jakieś filmy czasami i w sumie tyle. -
Przez RTX4090 · Opublikowano
1. Jak dla mnie to rewolucją były odbicia RT które były dostępne w pierwszej grze oferującej efekty RT czyli Battlefield V. Odbicia RT można było wykorzystać do lokalizacji przeciwnika w odbiciach szyb, odbiciach podłogi, odbiciach karoserii pojazdów. 2. Staram się aby takie gry były zawsze ustawione na maksa wraz ze wsparciem doładowania fps w postaci FG. Do tego odpowiedni sprzęt: duży monitor 21:9 OLED 240hz, klawiatura mechaniczna, precyzyjna mysz z dopasowanym do mnie dpi. Taki dobór ustawień i sprzętu wiele razy spowodował wygranie przeze mnie rozgrywki w WARZONE. -
Przez Slayer · Opublikowano
Dla mnie początek też świetny, od razu wiedziałem, że warto cisnąć dalej. Muzyka to już całkiem zerwała czapke.
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi