ghostdog 90 Opublikowano 5 Grudnia Opublikowano 5 Grudnia Interesujący zestaw na 2025, ciekawe jak wycenią.
blabla123 102 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu By się nic w piwnicy nie przypałętało pod kapsel.
blabla123 102 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Sam kapsel po latach może zacząć rdzewieć. Wolę dmuchać na zimne.
Cavendish 11 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Koźlaka ktoś tu pije. Jakie polecacie?
blabla123 102 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Nie przepadam. Kiedyś pijałem ale teraz za słodkie robią.
ryba 170 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu ja juz praktycznie abstynent od lat, ale co polecicie z miodowych? Zeby bylo bardziej slodkie niz gorzkie. Cytrusowe dla mnie tak dosc mocno srednio, ale dla smaczku raz na pol roku cos dobrego by sobie czlowiek sprobowal co nie jest powszechne w marketach/zabce.
blabla123 102 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Jest duży wybór bezalko dzisiaj gdyby sobie chciał do chipsików coś wypić W miodowych nie siedzę więc się nie znam.
Rekomendowane odpowiedzi