Komputer do 2000 zł ocena
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez gorzko · Opublikowano
@Dirian Z pewnych powodów musiałem na pewien czas odłożyć upgrade, teraz wróciłem do tematu i wykombinowałem zestaw jak poniżej. Czy ma on sens do moich zastosowań (obróbka zdjęć, w tym ficzery AI typu odszumianie; vibe coding, analiza danych, czasem gry)? Są tu jakieś wąskie gardła albo sprzęt przesadnie mocny na tle zestawu? Mobo: MSI B560M PRO => MSI PRO B760-P DDR4 II CPU: Intel Core i5-10400F 2.90GHz => Intel Core i5-14400F 2.5 GHz GPU: Sapphire Radeon RX 570 NITRO+ 4GB GDDR5 => Asus GeForce RTX 5070 TUF GAMING OC 12GB DLSS 4 RAM: ADATA XPG Gammix D10 3600MHz CL18 16GB (2x8GB) => używka 2x32 GB CL16 3200 MHz / CL18 3600 MHz PSU: SilentiumPC Deus G1 500W 80Plus Bronze => be quiet! Pure Power 13 M 750W Chłodzenie: nic => CPU Arctic Freezer 36 Pudło: SilentiumPC Regnum RG6V TG REV 1.1 Bańka AI może szybko nie pęknąć, więc pomyślałem, że warto zabezpieczyć się na przyszłość i wziąć większy dysk, RAM i GPU. Wybrałem akurat ASUS TUF, bo słyszałem, że to jedna z lepszych 5070, a z jakiegoś powodu jest dość t ania na Amazonie. -
Przez Fatality · Opublikowano
Czekaj… ktoś wklejał screeny z fb gdzie na zdjecie wyblakłej farby od słońca pisali że fake. To tutaj lepiej. Auto się topi -
Przez galakty · Opublikowano
W przypadku OP pełna zgoda, ostatnim dobrym modelem była 7T, a najlepszym 3T. Dzisiaj bugów sporo, do tego kolejne modele są gorsze od poprzednich (np. aparat xD)
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi