Który zestaw?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez wallec · Opublikowano
Jak dadzą i7 15700 65w o wydajności i7 14700 125w to będzie hit! -
Przez sideband · Opublikowano
https://gg.deals/games/games-with-full-ray-tracing-support/ Aktualna lista, u mnie na pokładzie 5090 -
Przez ShaDow_Pro · Opublikowano
Dokładnie, programowe odczyty potrafią mieć spore rozbieżnośći względem stanu faktycznego. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Gdzieś widziałem listę to wyglądało skromnie. Może rzeczywiście niedoszacowałem ale na bank Half Life 2 RTX i Quake 2 RTX były na niej normalnie wymienione. Ja tam kibicuje zielonym w promowaniu PT, bo w takich tytułach jak Cyberpunk, RE: Requiem naprawdę ciekawie to wygląda. W Pragmacie też nieźle. Wiesz RT nie równy RT, bo są tytuły pod tym względem lekkie i ciężkie. Chociaż też trzeba uczciwie podejść do tematu, bo nie zawsze zarzynanie sprzętu jest współmierne z efektem WOW. Wiem, że to "personal taste" ale Hardware Unboxed ciekawie podeszli do tematu w swojej ocenie. Tytuły z PT, które mnie interesowały przeszedłem. Jeżeli Rubiny będą zauważalnie lepsze w PT, a AMD w międzyczasie nie odrobi lekcji albo ich odpowiedniki będą kuleć w tej materii, to możliwe, że przesiądę się na GPU zielonych. @sideband Tak z czystej ciekawości, jaką masz obecnie kartę graficzną?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi