Nowy komputer
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Tester Wrażeń · Opublikowano
No wychodze z zalozenia, ze skoro sa to bardzo rzadkie przypadki jednostkowe to nie ma co popadac w panike - dokladnie tak samo jak z moimi przykladami. Wiec to nie jest "Ty o chlebie ja o niebie", bo to byly tylko przyklady. Nie bede specjalnie kupowal Asusa zeby spac spokojnie, to mam na mysli. Aktualnie korzystam z Aorusa i nie mam zadnych kmin czy rozterek czy zaraz mi karta sie nie stopi -
Przez lukadd · Opublikowano
Jedna 3090tka była tylko na forum pclab z stopionymi, ale 8 pin Ogólnie stopione złącze to pewnie się trafia raz na kilkanaście+ tysięcy użytkowników. Na pclabie ile może z 150 może 250 tych posiadaczy 4090 było i większość jednak ogarnięta. 5090tek posiadaczy może z 50ciu jest na ith. O takich rzeczach czyta się na redditach gdzie siedzi miliony ludzi, a nie jak na ITH kilka tysięcy kont. Podobnie jak z 9800X3d, nikomu jeszcze na pclabie nie padł. Na reddicie skupiającym dziesiątki milionów ludu jest ~100 przypadków nazbieranych w pół roku. Przy 4090 tam jeszcze dochodziły felerne przejściówki od cablemod, które z czasem zostały wycofane z rynku. -
Przez ODIN85 · Opublikowano
@Element Wojny Bierz gierkę. Będziesz zachwycony -
Przez Pitt_34 · Opublikowano
@sovas Sygnaturka, Gigabyte Aorus Master ICE. Zapala się na czerwono jeśli źle włożę , jest na zielono kiedy dociśnięte.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi