Nowy komputer
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez caleb59 · Opublikowano
Szczerze? Nie mam pojęcia co może powodować problem. Objawy wskazują na GPU albo problem z zasilaniem ale zasilacz wymieniłeś, w tym kabel zasilający GPU również więc zasilanie można odznaczyć moim zdaniem. Gniazdo zasilania karty nie jest stopione więc to też nie to. Wątpię by to była wina płyty głównej bo możesz grać 2.5h w ciężkie gry i jest ok. Jeszcze co możesz zrobić we własnym zakresie to inna, nawet słabsza karta graficzna by sprawdzić komputer z inną kartą, nic mi więcej nie przychodzi do głowy na obecną chwilę. Te scenariusze z padniętym rdzeniem to też na dwoje babka wróżyła i jest spora szansa, że karta z serwisu wróci bez naprawy bo nie stwierdzą problemu skoro pod obciążeniem działa, dziwna sprawa ogólnie. -
Przez maras2574 · Opublikowano
Najpewniejsze będzie sprawdzić kartę na innym kompie, jak już koledzy wczesniej pisali. A nie ma tam jakiegoś sklepu gdzie by Ci tą kartę sprawdzili ? Skoro nie masz innej opcji -
Przez LeBomB · Opublikowano
@MaxaM ale daj szerszy kontekst tego jakie dane są chronione Mamy informację ile butelek zostało oddanych w systemie i ile wprowadzono na rynek, ale nie ma informacji tym ile z tych 1,8 mld butelek wprowadzonych zostało sprzedanych. Te dane są chronione, bo na ich podstawie można by było np. uzyskać dokładne dane co do ilości sprzedaży danego producenta, czyli co było sprzedane, ile, w zasadzie byłoby się w stanie oszacować dość dokładnie udział na danym rynku. Do tego dałoby się oszacować wpływy. Takie dane są lub mogą być tajemnicą handlową. Do tego dochodzi kwestia rozliczeń między operatorami, marży zawartych w umowach za obsługę innych opakowań itd. Dlaczego? Opiszę najprościej jak potrafię. Operator "A" ma podpisaną umowę ze sklepem "X". Jak klient w sklepie "X" kupi towar objęty kaucją, to operator "A" dostaje tę kaucję. Jeżeli klient odda butelkę w sklepie "Z" (lub w automacie w tym sklepie), który jest obsługiwany przez operatora "B", to operator "B" musiał wypłacić ze swojej kasy kaucję. Zatem operator "A" wziął kasę, a operator "B" musiał ją oddać. W związku z tym operator "B" musi teraz odzyskać te pieniądze od operatora "A". Przy czym operator "A" nie oddaje tylko kwoty samej kaucji operatorowi "B", ale również wartość całej obsługi odebrania, magazynowania, sortowania i odwiezienia do recyklingu opakowań, za które kaucję wziął operator "A". Cały proces to kwestia indywidualnych umów między operatorami, a że dotyczą całego procesu łącznie z rozliczeniami, to nie da się wyciągnąć też danych ilościowych dotyczących opakowań. Szczegółowe dane odnośnie realnej skuteczności będą w przyszłym roku, gdy to producenci będą się rozliczać z ilości opakowań wprowadzonych na rynek i ilości opakowań zebranych, a nie operatorzy. -
Przez Pentium D · Opublikowano
To nawet wiem którego bo też go miałem w obserwacji. -
Przez userKAMIL · Opublikowano
Masz rację i ja to rozumiem ale rady typu: - format/windows - wymień pastę - temp. etc Naprawdę myślisz, że to może być coś z tego? Producent oficjalnie mi napisał, że mam sterowniki nowe zainstalować...
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi