Wejście usb
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Spl97 · Opublikowano
Chciałem dać zagadkę i spytać, czy żeś PiS-ior czy Konfiarz? Ale po wielu Twoich wypocinach weekendowych, odstąpię od tej zagadki. Natomiast posłuchaj i to bardzo, zadaj sobie pytanie, czy gdyby nadal rządził PiS i wystawiałby na tegoroczny bój o pałac Nawrockiego, to wszystko co wyszło szkodliwego nt. Nawrockiego wyszłoby na jaw, doskonale wiedząc, że takie podobne afery z lat 2015-2023, kiedy rządził PiS z udziałem polityków PiS-u oraz ludzi powiązanych z PiS były przykrywane skutecznie na rozkaz Kaczafiego, a z kolei na Trzaskowskiego co było szkodliwego wypluto już 5 lat temu i przez ostatnie 5 lat nic nie znaleziono, co mogłoby pogrążyć Trzaskowskiego? -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Kolejne przykłady braku mózgu, kuźwa takich powinni ogrodzić słupkami i zostawić aż umrą, albo aż rozum przyjdzie do głowy(czyli aż umrą) \ -
Przez blabla123 · Opublikowano
Czeka na wytyczne z góry -
Przez DjXbeat · Opublikowano
Tamci tak samo jak ty bronili starych, zacofanych rozwiązań zwyczajnie bojąc się postępu technologicznego. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
No właśnie tego się obawiałem, że jak kupię, to będzie chwilowa podjarka i później by to leżało w kącie, kiedyś bym w sumie się nie zastanawiał, ale jak przenalizowałem kiedyś bezsensowne zakupy, to staram się kupować to co jest mi naprawdę potrzebne, bo w sprzedaż na allegro czy innych olx się nie mam ochoty bawić, jeszcze patrząc co się wyprawia w temacie w dyskusjach o żulernii
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi