Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar w najbliższym czasie zmienić komputer, chce go sam poskładać. W konfiguratorze na morele zrobiłem taki zestaw. Czy wszystko będzie ze sobą grało ? Jeżeli można coś zmienić to proszę o jakieś sugestie.

https://www.morele.net/koszyk/ -Link chyba nie działa więc dołączam ss.

Pozdrawiam

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• No to zapewne większość graczy nawet Shadows nie kupiła. To tłumaczy czemu nie chwalą się ilością sprzedanych kopii.
    • Gdyby nie X3D to tak, wiałoby nudą. Zresztą co to za powiew świeżości jak musisz dawać 2300 zł za proca do gier      Idzie w dobrym kierunku jeśli chodzi o rozpowszechnienie VR wśród ludzi za małe pieniądze. Jak mówiłem wielokrotnie dać do cholery port DP i PCVR będzie ugłaskany, a nie ten streaming... Chociaż i tak Sony tu było lepsze, ale cóż, nawet adaptera nie potrafią zrobić na PC.   Ale tu nawet nie chodzi o ciężar gogli czy rozdzielczość. Chciałbyś pograć na LFM to by Cię szlag trafił, bo to nie polega na tym że klikasz START. Czemu? Bo tam trzeba mieć dostęp do klawiatury, myszki, internnetu, stron, kalkulatorów. Nie bez powodu w esporcie topka ścigających ma triple screen, a nie VR (znam tylko jednego Polaka który się ściga na VR). Zresztą topka w simach lotniczych też lata na tracku, a nie VR (ciekawe znowu czemu? I nie chodzi o rozdzielczość / grafikę).   Jak dla mnie strzelanki za pomocą dwóch kontrolerów które wiszą w powietrzu to porażka i żart. Nie czuć kompletnie takiej snajperki, nie wiem jak ludzie mogą się cieszyć. Próbowałem H3VR i jest super odwzorowana broń jako taka, ale strzelanie? To już za dzieciaka trzymanie procy było lepsze... 
    • Powinniście już zrozumieć że moderacja nie będzie się tu babrać w analizę treści postów ani ich kasowanie, chyba że za jakies pojazdy osobiste. I nic w tym dziwnego, to offtop forum komputerowego a nie jakieś forum polityczne.   Do tego niestety ale na dziś, kacapska propaganda nie jest w Polsce w żaden sposów zakazana prawnie i tylko od właściela/moderacji danego medium zależy czy jest akceptowana czy nie.   Dodajcie proruskich użyszkodników do ignorowanych i tyle. To najskuteczniejsza metoda na nich, z dostępnych tutaj.
    • Inne Asasyny też były w abo.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...