Problem Z Kartą Graficzną
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez skypan · Opublikowano
Ten chiński klon lepiej wyglądał ale Sony zablokowało wydanie. Teraz wiadomo dlaczego. Podróbka lepsza od oryginału -
Przez lukadd · Opublikowano
Jedyne co jest na rzeczy to to, że teraz na fali takie randomowe noname kanały będą wrzucać takie testy dla wyświetleń. Jak to zawsze bywa, dopóki ktoś znany z renomą i doświadczeniem w testach czegoś nie znajdzie to nie ma co nawet takimi pseudo testami sobie zawracać głowy i nabijać kliki. -
Przez Suchy211 · Opublikowano
Akurat PiS ruscy mają w dupie. Nie mniej wyżej wymieniony powód, to ten, dla którego ta wojna właśnie NIE ZAKOŃCZY SIĘ w 2027. -
Przez LeBomB · Opublikowano
Walić średnie dane wieloletnie i opracowane na ich podstawie trendy... Ważne że 100 lat temu jeden dzień był gorący. Liczba upalnych dni w latach 1965 - 2024 Co Ty zobaczysz na tych obrazkach? Że było sporo upalnych dni w latach 90., że były też upalne dni w latach 70. Co realnie na nich widać? Że ilość upalnych dni rok po roku rośnie, co wskazuje na ogólny trend wzrostowy. -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
ja pisałem, żebyś podlinkował jakieś dowody, a pierwszy link to artykuł gdzie autorzy pracy sami traktują to jako hipotezę trudną do udowodnienia spekulacją nazwałem to samo co autorzy, a co Ty traktujesz jako obalenie argumentu. Czemu manipulujesz? czemu? mówisz, jakby na świecie nie było badań które albo potwierdzają hipotezę, albo wręcz odwrotnie. nie zaprzeczam, jest dokładnie tak. Natomiast zmiany zachodzą i bez udziału człowieka. moja pierwsza wiadomość od której zawrzała dyskusja odnosiła się do ekoczubów. Zdanie podtrzymuje. Wariaci którzy np. przyklejają się do asfaltu blokując ruch walczą z naturą.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi