dareck1 Napisano April 17 Zgłoś Udostępnij Napisano April 17 Po 4 latach padł Seasonic Focus GX 750W 80 Plus Gold. Kasa zwrócona i trzeba wybrać następce. Taki sam czy już lepiej nowszy ATX 3.0 a może jeszcze 850W bo i tak muszę dopłacić? Nowy musi mieć: -Długa gwarancja -Cichy (tryb półpasywny) bo człowiek siedzi po nocy zamiast spać i ma być cicho Ryzen 3600 docelowo 5800x3d msi 2070 super gaming x trio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernig Napisano April 17 Zgłoś Udostępnij Napisano April 17 Ja bym szukał czegoś mocniejszego pod ATX 3.0 , zasilacza nie kupujesz co rok więc warto dorzucić. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano April 17 Zgłoś Udostępnij Napisano April 17 @dareck1 Mysle że teraz te 850 to już taki mus.Ja mam 1.3Kw fajne jest to że nawet prrzy poborze 880W nie jest głośny 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareck1 Napisano April 19 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano April 19 Prawdopodobnie ten zasilacz kupię MSI MPG A850G PCIE5 850W . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się