kalderon 1 088 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja Sąsiad 20 minut drogi obok, czego nie rozumiecie? 2
Camis 5 885 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja (edytowane) Kiedy?!, jak by to był Trzaskowski to już szambo by leciało od kilku godzin a teraz cisza Zobaczymy, będzie wina Trzaskowskiego!!!1 Zaczyna się: Edytowane 5 Maja przez Camis
Spl97 1 291 Opublikowano 5 Maja Autor Opublikowano 5 Maja A ósmego Stanowski ma przyjść do Trzaskowskiego na wywiad .
kubikolos 1 324 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja 57 minut temu, Winter napisał(a): Pospólstwo lubi takich Nawrockich. Wygląda, jak Seba z bloku obok,wszystko tłumaczy boską interwencją, jak trzeba to pewnie kobietę uderzy, żeby znała swoje miejsce. kobiety, a najlepiej matki, to sie akurat bije u lewicy pospolstwo w ogole nie jest zainteresowane kim jest nawrocki, to jest elektorat PISu a nie tego goscia
Kamiyanx 1 244 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja Teraz, kubikolos napisał(a): kobiety, a najlepiej matki, to sie akurat bije u lewicy Przecież to fejk, który nigdy nie został udowodniony.
Spl97 1 291 Opublikowano 5 Maja Autor Opublikowano 5 Maja 2 minuty temu, kubikolos napisał(a): pospolstwo w ogole nie jest zainteresowane kim jest nawrocki, to jest elektorat PISu a nie tego goscia A zadaj sobie pytanie, jaki elektorat to pospólstwo? Znajdziesz bez problemu odpowiedź, że pospólstwo to głównie elektorat PiS-u oraz Konfederacji. 2
LeBomB 2 052 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja 56 minut temu, Spl97 napisał(a): A pospółstwo to przeważnie troglodyci. Wystarczy mieć trochę oleju w głowie i Nawrocki przestaje imponować. Wystarczy mieć trochę oleju w głowie i na całą politykę oraz ogół ludzi patrzysz tak: 3
crush 3 575 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja Godzinę temu, Winter napisał(a): Pospólstwo lubi takich Nawrockich. Wygląda, jak Seba z bloku obok,wszystko tłumaczy boską interwencją, jak trzeba to pewnie kobietę uderzy, żeby znała swoje miejsce. Ty. Ale nawet rozumiejąc, że lud lubi swojego chłopa, to naprawdę nie dało się znaleźć kogoś czystszego? Duda był w sumie idealny - nijaki nikt, w nic nie zaangażowany. Oni tam nie mają nikogo od riserczu i strategii? Temu już nawet ten IPN na start bruździ. Do tego nawet jeśli nie miał żadnych układów z gangusami, a tylko ich znał, to i tak przecież to jest oczywiste, że zostanie to wyciągnięte. No debile.
kubikolos 1 324 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja 5 minut temu, Winter napisał(a): Został ktoś skazany? Jak na razie tylko same psychole na prawicy. Jeden lał żonę, a drugi targał psa przywiązując go do auta. matka oskarzyla i sie dogadali, powiedziala ze wybaczyla a nie ze sprawy nie bylo jak matka idzie do prokuratury na syna to tam byla ostra jazda w sprawie PISu taki dokladny nie jestes a po rozliczeniach KO wychodzi ze ten PIS to czysty jak lza 1 minutę temu, Spl97 napisał(a): A zadaj sobie pytanie, jaki elektorat to pospólstwo? Znajdziesz bez problemu odpowiedź, że pospólstwo to głównie elektorat PiS-u oraz Konfederacji. nie, to jest glownie elektorat PISu i PO gdzie jest staly pospolity elektorat ktory nie jest zainteresowany poziomem rozkladu panstwa ani za bardzo co sie w tym panstwie dzieje, po prostu glosuja na tych najwazniejszych ktorych zobacza w TV albo ktora partie akurat uwielbiaja (bo tak jak ty czesto przechodza z PISu do PO i odwrotnie) partie jak lewica czy konfederacja to jest zupelnie inny elektorat, rowniez z czescia okopana ale zupelnie inna swiadomoscia tego co wybieraja i ktora czesto gleboko wierzy w to co robi
crush 3 575 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja (edytowane) 11 minut temu, Kamiyanx napisał(a): Przecież to fejk, który nigdy nie został udowodniony. Było zgłoszenie, które matka tej komuszej gnidy wycofała. Ja wiem, że Ty dla tęczowych położysz się na torach ale popatrz sobie na statystyki. Lesbijki przodują per capita w przemocy domowej. Edytowane 5 Maja przez crush 1
Kamiyanx 1 244 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja (edytowane) 9 minut temu, kubikolos napisał(a): matka oskarzyla i sie dogadali, powiedziala ze wybaczyla a nie ze sprawy nie bylo No nie było tak. Jak dobrze pamiętam, to faktycznym oprawcą był ojciec, a posądzono syna, żeby stary nie poszedł w tamtym momencie do paki. 5 minut temu, Winter napisał(a): To nie jest moje środowisko, ale mogę znaleźć na niego usprawiedliwienie. Niepotrzebne. Sprawa jest rozdmuchana tutaj. Też mnie to dziwiło, ale czytałem o tym kiedyś i tam nie było tak, jak media podawały. Zresztą kupy by się to nie trzymało, skoro tam wszystko zostało wycofane. Edytowane 5 Maja przez Kamiyanx
kubikolos 1 324 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja 5 minut temu, Winter napisał(a): To nie jest moje środowisko, ale mogę znaleźć na niego usprawiedliwienie. Koleś urodził się w mocno konserwatywnej rodzinie, która wytykała go palcami za orientację. Kto życia nie zna ten nie zrozumie, ale pewnie doszło do awantury, emocje wzięły górę i zdarzyło się. aha, cool story, cos na zasadzie: zgwalcil bo w jego kraju tak sie robi XD
Kamiyanx 1 244 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja (edytowane) Cytat W wydanym w czwartek oświadczeniu Helena i Robert Biedroniowie zapewniają, że nigdy nie doszło do żadnych aktów przemocy między nimi, zaś "wszystkie przytaczane oskarżenia są nieprawdziwe". "Jedynym sprawcą przemocy w naszym domu był nasz mąż i ojciec" - podkreślili. I przestańcie siać fejki. Cytat Lider Wiosny i jego matka zwrócili jednocześnie uwagę, że doniesienia medialne sugerują, że "cała historia jest inspirowana politycznie". "Akta w tej sprawie jakiś czas temu zginęły z sądu w niewyjaśnionych okolicznościach, a cała historia wychodzi na światło dzienne na chwilę przed wyborami" - wskazali. W ocenie Biedroniów zaistniała sytuacja wykorzystywana jest przez niektórych, by formułować "bardzo dotkliwe" dla nich "oskarżenia i wnioski bez żadnych podstaw". "Szczególnie było to widoczne w publikacji +Warszawskiej Gazety+. W związku z tym zdecydowaliśmy się wejść na drogę prawną i złożyć pozew w sprawie naruszenia naszych dóbr osobistych przez wydawcę +Warszawskiej Gazety+" - oświadczyli. Autorzy oświadczenia zaznaczyli, że jest im przykro, że muszą zabierać głos w tej sprawie. "Przeszłość naszego domu rodzinnego była dla nas koszmarem. Te okropne doświadczenia i wspomnienia, które kosztowały nas i całą naszą rodzinę lata cierpień, chcielibyśmy zostawić za sobą. (...) To był dla nas dramatyczny czas, nasz dom często przypominał piekło, z powodu przemocowego ojca, który nadużywał alkoholu i regularnie znęcał się nad nami psychicznie i fizycznie" - czytamy. Z tą przemocą Biedronia to jest pic na wodę. Edytowane 5 Maja przez Kamiyanx
huudyy 2 837 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja (edytowane) 15 minut temu, kubikolos napisał(a): w sprawie PISu taki dokladny nie jestes a po rozliczeniach KO wychodzi ze ten PIS to czysty jak lza XDDDDDDDDDDDDDDD Wąsik, Kamiński, Romanowski, Kuczmierowski, Woś, Mejza, Matecki, Szopa, Mraz, Sasin, Ziobro same kryształy, co jeden to świętszy od papieża, a przed nimi nie ma w ogóle widma długich wyroków, nic a nic. Edytowane 5 Maja przez huudyy 2 4
sabaru128 172 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja Tramp chce znowu nałożyć cła tylko tym razem na filmy. Tym sposobem chce zmusić żeby filmy były kręcone w USA. Idąc za ciosem to niech też nałoży na muzykę jak już tak na wszystko nakłada. https://film.interia.pl/mocny-temat/news-hollywood-zdewastowane-nowy-pomysl-trumpa-to-rewolucja,nId,7959778
VRman 2 635 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja 6 minut temu, crush napisał(a): Było zgłoszenie, które matka tej komuszej gnidy wycofała. Ja wiem, że Ty dla tęczowych położysz się na torach ale popatrz sobie na statystyki. Lesbijki przodują oer capita w przemocy domowej. +1 Właśnie takie pierdzielenie o wszystkim: "to fake!" ludzi pcha w objęcia proruskich narracji. Nachodźcy robią burdel w zachodnich krajach i starzają realne niebezpieczeństwo? FAKE! Pan gej znokautował matkę? FAKE! Synuś Bidona to ćpun i jest umoczony w ocierające się o zdradę interesy z Chinami? FAKE! Covid zaczął się od wycieku z labu? FAKE! Lewica chce zniszczyć wolność słowa? FAKE! Facebook, Twitter itp. cenzurują z klucza politycznego? FAKE! Wszystko co się lewicy nie podoba to fake, a potem ludzie mający dość takiego pierd(dzie)lenia idą do prawicowych mediów, gdzie im się serwuje ruską propagandę, której już im nikt nie wyjaśni, bo tacy ludzie po sparzeniu się na "dziennikarzach" miłujących lewicowe pomysły, już nigdy w życiu słuchać innych niż "swoich" mediów nie będą. Poza ludźmi powtarzającymi ruskie narracje, nic tak dobrze nie pasuje do terminu "pożyteczni idioci" jak sekciarze z lewicy, którzy dorwali się do wysokich stanowisk lub grona wyznawców, Nie mówię teraz o nikim z tego forum, a ogólnie. Matka została przekonana do wycofania zgłoszenia - nie ma wyroku skazującego, no to fake. Przecież jak ktoś jest gejem i wygląda sympatycznie, to niemożliwe, żeby był śmieciem bijącym własną matkę. No niemożliwe i koniec. 2
kubikolos 1 324 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja 1 minutę temu, Winter napisał(a): Co ty w ogóle porównujesz? po prostu wymyslam brednie tego typu co sobie wymysliles usprawiedliwienie, to nie ma zadnego znaczenia faktem jest ze matka doniosla na syna i pozniej to wycofala a ze syn jest zbyt wazna osoba i trzeba bylo to zalatwic sprawnie... no to dzisiaj trolle mysla ze to fejki XD
Kamiyanx 1 244 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja (edytowane) 6 minut temu, VRman napisał(a): Właśnie takie pierdzielenie o wszystkim: "to fake!" ludzi pcha w objęcia proruskich narracji. Ale to jest medialny fejk. Czego nie rozumiesz? Ja wiem, że ci to pasuje do narracji, ale nic nie potwierdza tej wersji wydarzeń. Rodzina Biedroniów też stanowczo przeczy takiej wersji wydarzeń. 5 minut temu, kubikolos napisał(a): a ze syn jest zbyt wazna osoba i trzeba bylo to zalatwic sprawnie... no to dzisiaj trolle mysla ze to fejki XD No nie. Oni to ukrywali w ten sposób ze względu na ojca. Wszystko jest opisane. Cytat Jak tłumaczą Helena i Robert Biedroniowie, w okresie tym cała ich rodzina wielokrotnie zmuszana była do ukrywania zachowań ojca dzisiejszego lidera Wiosny przed innymi ludźmi, a "w skrajnych przypadkach także przed organami ścigania". "Robiliśmy to ze strachu. Tak było i w przypadku, o którym mowa, kiedy zostaliśmy przez niego zmuszeni do złożenia nieprawdziwych zeznań. Mogą to zrozumieć pewnie tylko osoby, które doświadczyły przemocy w rodzinie" - stwierdzili w oświadczeniu. I nie jest to wcale jakaś nietypowa historia przemocowa. Po prostu trafiło na bardziej znaną osobę. Edytowane 5 Maja przez Kamiyanx
crush 3 575 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja 16 minut temu, Winter napisał(a): Zasadniczo jest mi to wszystko jedno, bo PiS to nie moja bajka, ale w sumie kogo on tam mogli wystawić? Początkowo ploty mówił o Czarnku. No dajta ludziska spokój. Ajatollah Czarnek prezydentem RP Losowego nikogo jak Duda. Przelustrować go do pierwszej klasy podstawówki, czy dziewczynkom z gumy od stanika nie strzelał. 17 minut temu, Winter napisał(a): To nie jest moje środowisko, ale mogę znaleźć na niego usprawiedliwienie. Koleś urodził się w mocno konserwatywnej rodzinie, która wytykała go palcami za orientację. Kto życia nie zna ten nie zrozumie, ale pewnie doszło do awantury, emocje wzięły górę i zdarzyło się. Nie. W takiej sytuacji cywilizowany człowiek po prostu się odcina. 14 minut temu, Kamiyanx napisał(a): Jak dobrze pamiętam 14 minut temu, Kamiyanx napisał(a): nie było tak, jak media podawały Jak rasowy konfederata!
Kamiyanx 1 244 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja (edytowane) 8 minut temu, VRman napisał(a): Matka została przekonana do wycofania zgłoszenia - nie ma wyroku skazującego, no to fake. Przecież jak ktoś jest gejem i wygląda sympatycznie, to niemożliwe, żeby był śmieciem bijącym własną matkę. No niemożliwe i koniec. Ptyś, piszesz coś o bankach, a sam ewidentnie masz wyrobiony pogląd. Raz napisali, że bił, to bił, i koniec Kij w tym, że rodzina to zdementowała i nawet dokładnie podali, co było powodem. Dość typowym zresztą, niestety. Edytowane 5 Maja przez Kamiyanx
crush 3 575 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja 12 minut temu, Kamiyanx napisał(a): Z tą przemocą Biedronia to jest pic na wodę. Nie wiesz czy jest. 9 minut temu, huudyy napisał(a): widma O to grubo. A duchy też?
Kamiyanx 1 244 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja (edytowane) Ogólnie jest pełno artykułów z tamtego okresu, które zaprzeczają rzekomej przemocy Biedronia, wskazując jednoznacznie na jego ojca. https://www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/artykuly/1408890,biedron-nigdy-nie-doszlo-do-aktow-przemocy-miedzy-mna-a-matka.html https://wiadomosci.wp.pl/oswiadczenie-biedronia-i-jego-matki-nie-bylo-przemocy-miedzy-nami-6371700319442561a Ale pewnie ta bzdura będzie się za nim dalej ciągnąć, bo każdy wie lepiej niż jego matka, kto był agresorem. Z jednego artykułu w necie. I pewnie te same osoby coś wielce piszą o domniemaniu niewinności A stety czy niestety dużo tych oskarżeń rodzinnych jest nieprawdziwych i wynika z tego typu sytuacji jak opisana w artykułach. Sam się mogę "pochwalić", że widziałem podobny przypadek w dalszej rodzinie. Edytowane 5 Maja przez Kamiyanx
crush 3 575 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja 5 minut temu, Winter napisał(a): Losowy nikt nie wygra z Trzaskowskim. Trzaskowski przegrał minimalnie poprzednie wybory z Dudą. Z urzędującym jedną kadencję prezydentem. Losowy nikt wygrał z Bronkiem i po jednej nijakiej kadencji z Trzaskowskim. A tutaj wzięli i tak nikogo, ale z bagażem. 6 minut temu, Kamiyanx napisał(a): Ale pewnie ta bzdura będzie się za nim dalej ciągnąć, bo każdy wie lepiej niż jego matka, kto był agresorem. Z jednego artykułu w necie. I pewnie te same osoby coś wielce piszą o domniemaniu niewinności Jakby ta identyczna sytuacja dotyczyła PiSowca czy konfederaty to byś zgoła inaczej śpiewał. Do tyczy tęczowego komucha to od razu obrona.
Rekomendowane odpowiedzi