Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, SM_M4E5TRO napisał(a):

Popatrz, na poprzednich debatach jakoś wytrzymał

Ale w dalszym ciągu przecież to nie było zamierzone działanie ;)

W wywiadach to robił. Co pokazuje, że gość tego nie kontroluje - taki efekt nieradzenia sobie z emocjami. Gdy coś idzie nie tak jak chce to musi się nafurać tym gownem ;) 

I to jest logiczne wytłumaczenie.

• Like 1
  • Upvote 6
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, crush napisał(a):

Ma prawo odpowiedzieć na atak. Akcja - reakcja. Teraz czekamy na ruch Rafauka.

Wzór dla dzieci i młodzieży? To niech Trzaskowski pokaże, że jest tym wzorem i nie jest obrzydliwym ćpunem.

Bardzo prosta kwestia do rozwiązania.

Ale to Nawrocki coś wciągał, nie Trzask, więc póki co to niech Nawrocki sobie zrobi te testy a potem wymaga tego od ludzi wobec których nie ma podejrzeń, że coś takiego zaszło. Powtórzę w sposób bardziej przejrzysty - póki co nie mamy ŻADNEGO dowodu, że Nawrocki nie wciągnął np. koksu, jedynie jego słowa. Proponuję najpierw oczyścić siebie a potem prosić Trzaska o wykonanie badania :) 

Edytowane przez Henryk Nowak
  • Confused 1
  • Upvote 4
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, GordonLameman napisał(a):

W wywiadach to robił. Co pokazuje, że gość tego nie kontroluje - taki efekt nieradzenia sobie z emocjami. Gdy coś idzie nie tak jak chce to musi się nafurać tym gownem ;) 

I to jest logiczne wytłumaczenie.

Nigdzie do tej pory nie powiedziałem - że wygląda to dobrze

Jednak nawiązując do mojej wczesniejszej wypowiedzi, pomijając już kwestie czy to bylo zamierzeone czy nie - bo o to mozemy sie spierać do usranej smierci, to sytuacja teraz wygląda tak:

- Beton jednej strony nakręcił od razu afere że nawrocki ćpa

- Druga strona odbiła piłeczke na pustą bramke, że nie i zapraszamy na testy

- Jak teraz trzaskowski nie podda sie testom to beton drugiej strny bedzie miał piękny argument, że ten coś ukrywa

- Za to beton pierwszej strony może jedynie używać hurr durr argumentu, że straszna nikotyna

9 minut temu, Henryk Nowak napisał(a):

Ale to Nawrocki coś wciągał, nie Trzask, więc póki co to niech Nawrocki sobie zrobi te testy a potem wymaga tego od ludzi wobec których nie ma podejrzeń, że coś takiego zaszło. Powtórzę w sposób bardziej przejrzysty - póki co nie mamy ŻADNEGO dowodu, że Nawrocki nie wciągnął np. koksu poza jego słowami. Proponuję najpierw oczyścić siebie a potem prosić Trzaska o wykonanie badania :) 

Masz poziom logiki życzeniowego przedszkolaka

Pomijając już, że wszyscy wyborcy platformy to nieskazitelni rycesze, to tak, Nawrocki powinien najlepiej od razu ustąpić z kandydatury

24 minuty temu, Henryk Nowak napisał(a):

Inteligentni ludzie nie oglądają TV Republika, więc nie wiem po co miałby tam iść. Wystarczy raz na jakiś czas wejść na ich stronę żeby wiedzieć, że to jest właśnie portal z newsami dla wyborców pisu, po podstawówce. 

Mamy w Polsce obowiązek edukacyjny do 18 roku życia, w tym czasie trzeba chodzić do szkoły, uczestniczyć w lekcjach itp. Jeśli ktoś przez 12 lat obowiązkowej edukacji potrafi jedynie skończyć szkołę podstawową i na nic więcej takiej osoby nie stać, to wg mnie jest matołem. Takiemu człowiekowi nie chciało się uczyć, nie chciało się poszerzać wiedzy i dlatego jest teraz osoba do której skierowane są szczujnie typu TV Republika, bo one mówią/piszą co należy myśleć. 

Co tu za potok umysłowy popłynął :rotfl2:

Edytowane przez SM_M4E5TRO
  • Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Jednak nawiązując do mojej wczesniejszej wypowiedzi, pomijając już kwestie czy to bylo zamierzeone czy nie - bo o to mozemy sie spierać do usranej smierci, to sytuacja teraz wygląda tak:

- Beton jednej strony nakręcił od razu afere że nawrocki ćpa

- Druga strona odbiła piłeczke na pustą bramke, że nie i zapraszamy na testy

- Jak teraz trzaskowski nie podda sie testom to beton drugiej strny bedzie miał piękny argument, że ten coś ukrywa

- Za to beton pierwszej strony może jedynie używać hurr durr argumentu, że straszna nikotyna

Pomijając już, że wszyscy wyborcy platformy to nieskazitelni rycesze, to tak, Nawrocki powinien najlepiej od razu ustąpić z kandydatury

Ja kręcę aferę ze gość nie potrafi się kontrolować i wytrzymać 1,5h bez wciągania jakiegoś gówna. 

Czemu do tego się nie odnosisz tylko wkładasz mi w usta coś czego nie napisałem? :) 

Opublikowano
15 minut temu, Henryk Nowak napisał(a):

Nie. To by znaczyło, że jest zdegenerowany, ale ja nie stawiam znaku równości między każdym objawem degeneracji. Otóż to by oznaczało, że Trzask chociaż się z tym krył, kiedy ten tępy kibol mówi, że ustawki są formą szlachetnej walki. To jest społecznie szkodliwe. Mój syn pobije się z kimś w szkole, dostanie ochrzan i odwinie mi się mówiąc, że przecież kandydat na prezydenta też się lał po ryju i mówi, że to jest szlachetne. Tak nie wolno, to jest demoralizowanie społeczeństwa w tym najmłodszych.  Jedna i druga rzecz jest zła, ale Nawrocki się tym chwali i nie widzi w tym niczego złego. Kiedy już wypłynęło to powinien chociaż posypać sobie głowę popiołem i przeprosić. 

A to nie jest dobra oznaka, że twój syn będzie umiał się bić i obronić swoją osobe w szkole? No chyba że będzie tą osobą, która chodzi i każdego łoi, ale to juz przyrównywanie tego do prezydenta to gruba rpzesada

• Like 1
  • Confused 1
Opublikowano
2 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Ja kręcę aferę ze gość nie potrafi się kontrolować i wytrzymać 1,5h bez wciągania jakiegoś gówna. 

Czemu do tego się nie odnosisz tylko wkładasz mi w usta coś czego nie napisałem? :) 

Tzn, czego dokładnie?

• Like 1
Opublikowano

Strona uśmiechniętej Koalicji obywatelskiej ma problem z papierosami a nie widzi problemu ze ich kandydat może brać jakieś narkotyki dopalacze lub psychotropy, bo jako jedyny z 13 kandydatów zachowywał się totalnie nienaturalnie , widziałem coś takiego u ludzi którzy byli uzależnieni 

• Confused 3
Opublikowano
1 godzinę temu, Winter napisał(a):

Bzdura. W innych debatach zarzucano mu, że jest ospały i zmęczony. Nikt nie uwierzy, że Trzaskowski bierze narkotyki. Nie powielaj pisowskiej narracji.

Tutaj mozna powielać tylko POwską!!!!!

Hurr durr 

PISIORZE

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

(...)

Nie, można po prostu użyć argumentu, że nawrocki jest pajacem, który nie umie się zachować. 

Cytat

A to nie jest dobra oznaka, że twój syn będzie umiał się bić i obronić swoją osobe w szkole? No chyba że będzie tą osobą, która chodzi i każdego łoi, ale to juz przyrównywanie tego do prezydenta to gruba rpzesada

Uprawiałem sporty walki, w tym kick boxing wiele lat. Nigdy nie chodziłem lać się na ulicy/na polu, nie robiłem ludziom krzywdy i NIE ŁAMAŁEM PRAWA. Za to co robił nawrocki groziło więzienie, ale takim prostakom jak ty to imponuje. Poza tym ustawka w lesie to nie jest obrona, to jest czerpanie przyjemności z okładania twarzy innych ludzi, czerpanie przyjemności z najprostszych instynktów jak u ludzi jaskiniowych oraz jednoczesne robienie innym ludziom krzywdy. 

Cytat

Nie, to jest po prostu logiczne. Dlaczego osoba, wobec której nie ma podejrzeń, że coś bierze miałaby teraz musieć oczyścić swoje imię? Oczyścić z czego? Czy wątpliwości zaistniały wobec osoby, które coś wciągała, czy wobec osoby, która niczego nie wciągała? To jest bardzo prosty przykład odwracania kota ogonem, ale ty tego nie rozumiesz. Czego mógłbym wymagać od gościa, który nie umie napisać po polsku słowa "rycerze" a wcześniej aktywnie bronił ludzi po podstawówce i błędnie przypuścił, że skoro na nawrockiego głosowało nieco ponad 50% wyborców po podstawówce, to cała reszta przypadła Trzaskowi. Gościu, nie jesteś dla mnie towarzyszem do dyskusji, nigdy nie będziesz. Pozwolę sobie już tobie nie odpisywać. 

• Haha 1
  • Confused 1
  • Sad 1
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Henryk Nowak napisał(a):

Nie, można po prostu użyć argumentu, że nawrocki jest pajacem, który nie umie się zachować. 

Nie, to jest po prostu logiczne. Dlaczego osoba, wobec której nie ma podejrzeń, że coś bierze miałaby teraz musieć oczyścić swoje imię? Oczyścić z czego? Czy wątpliwości zaistniały wobec osoby, które coś wciągała, czy wobec osoby, która niczego nie wciągała? To jest bardzo prosty przykład odwracania kota ogonem, ale ty tego nie rozumiesz. Czego mógłbym wymagać od gościa, który nie umie napisać po polsku słowa "rycerze" a wcześniej aktywnie bronił ludzi po podstawówce i błędnie przypuścił, że skoro na nawrockiego głosowało nieco ponad 50% wyborców po podstawówce, to cała reszta przypadła Trzaskowi. Gościu, nie jesteś dla mnie towarzyszem do dyskusji, nigdy nie będziesz. Pozwolę sobie już tobie nie odpisywać. 

Może najlepiej to wcale sie nie wypowiadaj :rotfl2:

Edytowane przez SM_M4E5TRO
  • Like 1
Opublikowano
10 minut temu, Spl97 napisał(a):

Od dłuższego czasu jest jakiś dziwny i ma takie odpały.

Wybacz, że moje standardy nie sprowadzają się do #ByleNieTen. I że chciałbym wiedzieć czy ta dwójka niewybieralnych kmiotków to nie wybór między dresem, a ćpunem.

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, crush napisał(a):

Wybacz, że moje standardy nie sprowadzają się do #ByleNieTen. I że chciałbym wiedzieć czy ta dwójka niewybieralnych kmiotków to nie wybór między dresem, a ćpunem.

Przepraszam bardzo, ale w ten sposób można prześwietlać ich bez końca. Nie ma żadnych podstaw by twierdzić, że Trzaskowski jest ćpunem a Ty chcesz wiedzieć, czy on nie ćpa. To może zróbmy koncert życzeń, ja bym chciał wiedzieć jakie mają IQ, niech poddadzą się testom IQ na żywo, może na kanale zero albo u Mentzena. Póki co to nawrocki coś wciągał i mógłby się oczyścić z podejrzeń, jakoby było to coś narkotycznego. Napisz mi proszę dlaczego uważasz, że Trzask może być ćpunem. 

• Confused 1
  • Upvote 2
Opublikowano
1 minutę temu, Henryk Nowak napisał(a):

Przepraszam bardzo, ale w ten sposób można prześwietlać ich bez końca. Nie ma żadnych podstaw by twierdzić, że Trzaskowski jest ćpunem a Ty chcesz wiedzieć, czy on nie ćpa. To może zróbmy koncert życzeń, ja bym chciał wiedzieć jakie mają IQ, niech poddadzą się testom IQ na żywo, może na kanale zero albo u Mentzena. Póki co to nawrocki coś wciągał i mógłby się oczyścić z podejrzeń, jakoby było to coś narkotycznego. Napisz mi proszę, dlaczego uważasz, że Trzask może być ćpunem. 

Oczywiście. Test na IQ również popieram. Ale zaraz po badaniach na obecność środków we krwi. 👍🏻

I tak. Kandydat na prezydenta powinien być prześwietlony od góry do dołu. Sondowany analnie niczym porwani przez kosmitów w popkulturze.

Chwilowo nie zakładam nic, bo czekam na odpowiedź Trzaskowskiego.

Jak się nie zgodzi to będę zakładał, że ma coś do ukrycia.

• Like 1
Opublikowano
20 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Nawet Duda potrafił się kontrolować i nie pokazywać swojego nałogu publicznie. Akurat Duda lubił palić papierosy, wkrótce po objęciu prezydentury rzucił te papierosy w cholerę :P.

• Confused 1
  • Upvote 4
Opublikowano
Teraz, crush napisał(a):

Oczywiście. Test na IQ również popieram. Ale zaraz po badaniach na obecność środków we krwi. 👍🏻

I tak. Kandydat na prezydenta powinien być prześwietlony od góry do dołu. Sondowany analnie niczym porwani przez kosmitów w popkulturze.

Chwilowo nie zakładam nic, bo czekam na odpowiedź Trzaskowskiego.

Jak się nie zgodzi to będę zakładał, że ma coś do ukrycia.

Nie odpowiedziałeś na pytanie, co wg Ciebie wskazuje na to, że Trzaskowski jest narkomanem? 

• Confused 1
  • Upvote 2
Opublikowano
26 minut temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Tzn, czego dokładnie?

Gumy nikotynowej, snusa, koki, obojętnie. Prezydent musi być dyplomatą, a nie prymitywem, który nie potrafi się kontrolować. Polecam zapoznać się z kompetencjami prezydenta a nie betonować się poglądami partyjnymi. 

• Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
19 godzin temu, Voodoo2 napisał(a):

Ciekawe czy ktoś kogoś przekonał dziś, btw. nie pytam żadnego z Was :E

No mnie przekonał Nawrocki... do jeszcze większego namawiania wszystkich dookoła, żeby glosowali na Trzaska :) Nawrocki to po prostu niebezpieczny typ mogący mieć wpływ (jak zostanie nie daj Panie Boże Prezydentem) na przyszłość kraju. To takie połączenie twardego Ziobro ale nie metodami prawnymi lub quasi prawnymi tylko siłowymi. Mieszanka wybuchowa: porąbany PiS widzący wszędzie wrogów + silny facet (jak sam o sobie mówi Nawrocki), który u boku groźnych gangusów brał udział w bójkach, jest zamieszany w sprawę kamienicy itp. To nie będzie prof. Lech Kaczyński czy prawnik z UJ Andrzej Duda... A ostrzeżenie Dudka, który go dobrze poznał zalecam traktować bardzo poważnie bo akurat Dudek to kiedy trzeba było mocno jechał po KO i to nie jest jakiś fanatyk tylko intelektualista. Jak on mówi, że wie o czymś, ale nie może powiedzieć bo nie ma dowodów i że Nawrocki to jest bardzo niebezpieczny człowiek to ja mu wierzę bo sam mam takie obserwacje. Nieważne co on mówi, ale każdy ma jakąś intuicję i widzi po mowie ciała. 

Edytowane przez hubio
  • Like 3
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Obejrzałem CAŁĄ debatę i jeśli wg was trzaskowski wypadł dobrze lub OK to jesteście tępym betonem politycznym. Tak tragicznej debaty nie widziałem. Jedyny błąd Nawrockiego to ten snus, poza tym jakieś riposty i przeciętne argumenty, żadnego wow. Ale to co zrobił Rafał "nie prawda" Trzaskowski to kompromitacja. Pytania przygotowane od sztabu - tragedia. Podłożyli go na minę kilka razy

• Like 1
  • Haha 3
  • Confused 3
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Henryk Nowak napisał(a):

który najpewniej rozda ułaskawienia półświatkowi 3miejskiemu oraz pisowskiemu. Wśród znajomych widzę ten sam trend, nie chcieli głosować w II turze a teraz wszyscy idą za Trzaskiem, bo nie chcą oglądać patusiarza w tv przez 5 lat. 

Trzaskowski zadał mu proste pytanie: czy deklaruje Pan Panie Karolu, że nigdy nie ułaskawi żadnego polityka? Opd. była prosta: TAK lub NIE. Nawrocki zaczął kluczyć. :) A Trzasku zadeklarował, że nie ułaskawi nigdy żadnego polityka bez względu na to z jakiej partii się będzie wywodził.

Moim zdaniem Nawrocki jest naprawdę bardzo, bardzo złym kandydatem na ten urząd. Kwestie polityczne z którymi się nie zgadzam to jedno, ale te cechy osobowościowe i przeszłość to jest jakaś porażka. On jest strasznie nienaturalny z tym uśmiechem. Tam widać, że pod głową to jest jakaś mega nienawiść. Jak sam pisałem i tu też już pisano Duda wydawał się 100x sympatyczniejszy od Nawrockiego. Ok w kwestiach politycznych wiadomo co zrobił, choć jednak tą pierwszą ustawę ziobrową, która miała całkowicie zaorać wymiar sprawiedliwości zawetował (jak były marsze KODu), ale nie wiem jak to ująć - to był człowiek, którego się nie bałem... Nawrocki jest typem człowieka z którym bym bał się mieszkać na jednym piętrze, a co dopiero, żeby był Prezydentem... Nie wiem czy tylko ja mam takie odczucia, ale on ma mowę ciała gangusów. Po prostu - gangsterów.

1 godzinę temu, voltq napisał(a):

Sztab Rafała Trzaskowskiego znów strzelił sobie w kolano

Bzdura!

Karol Nawrocki wezwał w sobotę Rafała Trzaskowskiego, by razem poddali się testom na obecność narkotyków w organizmie. 

Niech k. spie....a ! To on wyglądał jakby walił kreskę, a teraz wzywa do jakiegoś sprawdzania???

Pamiętajmy o tym, że poszczególne rodzaje narkotyków utrzymują się w organizmie przez różny czas. Marihuanę i haszysz można wykryć przez okres 5-20 dni, amfetaminę w czasie 1-3 dni od momentu zażycia, morfinę i heroinę 2-3 dni, a kokainę 1-4 dni.

To nie Trzasku ma udowadniać, że nie jest pod wpływem tylko on!!!

Edytowane przez hubio
  • Confused 1
  • Upvote 5
Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, Fatality napisał(a):

Obejrzałem CAŁĄ debatę i jeśli wg was trzaskowski wypadł dobrze lub OK to jesteście tępym betonem politycznym. Tak tragicznej debaty nie widziałem. Jedyny błąd Nawrockiego to ten snus, poza tym jakieś riposty i przeciętne argumenty, żadnego wow. Ale to co zrobił Rafał "nie prawda" Trzaskowski to kompromitacja. Pytania przygotowane od sztabu - tragedia. Podłożyli go na minę kilka razy

:rotfl2:

To ty jesteś betonem politycznym. Nawrocki ledwie panował nad emocjami i ciągle popełniał błędy merytoryczne - takie do zapamiętania. 

Trzaskowski mimo wszystko był lepszy.

Edytowane przez GordonLameman
  • Like 1
  • Upvote 3