Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 minut temu, Spl97 napisał(a):

Zobaczymy, jakie będą opcje w przyszłości, jestem otwarty na przyszłe ruchy/partie, które nie będą miały w sobie pseudoprawicowej oferty

Powstanie jakiś kolejny wysryw typu trzecia odnoga po to tylko by zabrać głosy konfie i gaśnicowemu. Później wiadomo. Ten plankton zostanie wchłonięty przez PO.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Bo zgodnie z konstytucją izba/sąd powinny być apolityczne. 
Tymczasem PiS niezgodnie z konstytucją zmienił ustawę o Krajowej Radzie Sądownictwa w taki sposób aby posądzić tam polityków z decydującym wpływem na obsadzanie stanowisk sędziowskich.

I dzięki temu do SN trafiły jak kreatury jak Stasikowski, Tomczyński, Zaradkiewicz. Ludzie bez moralnego kręgosłupa za to posłuszni partii. 

Hahaha, dobre sobie, przecież w Polsce nie przeprowadzono dekomunizacji. Między innymi w sądownictwie i innych strukturach państwa jest cała masa śmieci którzy służyli obcej sprawie i fladze.

Edytowane przez Fenrir_14
  • Like 1
  • Upvote 3
Opublikowano
Teraz, Fenrir_14 napisał(a):

Hahaha, dobre sobie, przecież w Polsce nie przeprowadzono dekomunizacji. Między innymi w sądownictwie i innych strukturach państwa jest cała masa śmieci którzy służył obcej sprawie i fladze.

Fajne bzdury. Średnia wieku sędziów to ok. 40 lat. To musieliby w ORMO być jako niemowlaki. 

Pisałem juz do kolegi wyżej - jak nie masz pojęcia i temacie to siedź cicho i nie powtarzaj kłamstw. 

Idź popisać coś o odżywkach i dniu nóg. 

• Upvote 5
Opublikowano
35 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Tymczasem PiS niezgodnie z konstytucją zmienił ustawę o Krajowej Radzie Sądownictwa

Zdaje się że Trybunał Konstytucyjny ma na ten temat inne zdanie. 

• Upvote 3
Opublikowano
3 minuty temu, Fenrir_14 napisał(a):

Brednie piszesz szurze. W Polsce nie było dekomunizacji i mało mnie obchodzą twoje rachunki. Sprawdź czy ci kule z liczydła nie spadły 😀 cały czas w sądownictwie siedzą antypolskie śmiecie. Wiem lepiej od ciebie więc pal gumę z tymi mądrościami lolku 🤣

Jeszcze że średnia wieku sędziów wyjeżdżać, gratuluję, karta inwalidy rozumiem już jest 🤣

Ile lat mają ci sędziowie? :) 

Komuna skończyła się 35 lat temu. Jeśli zostali sędziami w wieku ok. 30 lat to już przeszli w stan spoczynku. Matematyka.

Nie masz pojęcia o czym piszesz. Typowe. 

1 minutę temu, Zdzisiu napisał(a):

Zdaje się że Trybunał Konstytucyjny ma na ten temat inne zdanie. 

TKJP to kolejny partyjny organ pisu. Ale wiem - Ty tego nie zrozumiesz, bo sam jesteś partyjny. 

• Upvote 4
Opublikowano
14 minut temu, Spl97 napisał(a):

ostatni cios proste w serce dwoch najwiekszych bojowkarzy - giertycha i @Kris194 XDDDDDD

43 minuty temu, hubio napisał(a):

Więc nie potrzeba zamykać granic, a wręcz je jeszcze bardziej otworzyć bo gwarantuję, że w ciągu 24h od wypchnięcia ich przez Niemców zaraz tam wrócą sami. 

twoje gwarancje sa nic niewarte bo kazdego dnia widze przybywajce odpady na ulicach

ludzie boja sie o swoje bezpieczenstwo a ty o kolejki na urlop XDDDDDD

jestes calkowicie odklejony i to jaka agresja i wyciem reagujesz na kontrole na granicach pokazuje tylko jak grozni sa tacy jak ty dla normalnych ludzi

ty poswiecisz zycie i zdrowie kobiet i dzieci dla swoich ideologicznych marzen o imigrantach, absolutnie obrzydliwe

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

TKJP to kolejny partyjny organ pisu. Ale wiem - Ty tego nie zrozumiesz, bo sam jesteś partyjny. 

Bo Ty tak sobie uznajesz?

A w jakiej jestem partii? Pytam bo nie wiedziałem że w jakiejś jestem xD

Opublikowano
Teraz, Zdzisiu napisał(a):

Bo Ty tak sobie uznajesz?

A w jakiej jestem partii? Pytam bo nie wiedziałem że w jakiejś jestem xD

Bo takie są fakty. 

Jestes partyjnym klakierem pisu, więc przestań udawać. Zawsze powtarzasz tępą propagandę pisu, teraz z TKJP też. 

• Upvote 1
Opublikowano
7 minut temu, Fenrir_14 napisał(a):

W Polsce nie było dekomunizacji i mało mnie obchodzą twoje rachunki

No nie było. Czyli ci z nadania PiSowskiego to również wrogi element?

To w takim wypadku o czym jest ta rozmowa?

Z drugiej strony nie wiem co gorsze - stary komuch, czy nowy sympatyk ruskich. 

Opublikowano
2 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Bo takie są fakty. 

Jestes partyjnym klakierem pisu, więc przestań udawać. Zawsze powtarzasz tępą propagandę pisu, teraz z TKJP też. 

To mało masz do powiedzenia próbując podważyć autorytet tak istotnego aparatu państwowego jak TK.

Nie jestem. Jestem o wiele bardziej na prawo od PiS-u. Do tego jestem zwolennikiem Korwina i Brauna a nie PiS-u.

• Upvote 1
Opublikowano
11 minut temu, kubikolos napisał(a):

ludzie boja sie o swoje bezpieczenstwo a ty o kolejki na urlop XDDDDDD

Ludzie pod rządami prawaków realizujących interesy Rosji także będą się bali o swoje bezpieczeństwo i końcówka rządów PiS była najlepszym tego typu przykładem.

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Spl97 napisał(a):

Ludzie pod rządami prawaków realizujących interesy Rosji także będą się bali o swoje bezpieczeństwo

dokladnie

KO wysylala politykow na granice bialoruska z pizza i reklamowkami w interesie rosji wiec nic dziwnego ze ludzie boja sie o swoje bezpieczenstwo z takim rzadem XD

• Upvote 1
Opublikowano
4 minuty temu, Zdzisiu napisał(a):

To mało masz do powiedzenia próbując podważyć autorytet tak istotnego aparatu państwowego jak TK.

Nie jestem. Jestem o wiele bardziej na prawo od PiS-u. Do tego jestem zwolennikiem Korwina i Brauna a nie PiS-u.

TK nie ma żadnego autorytetu bo PiS niezgodnie z konstytucją wyznaczył sędziów a potem wyznaczał same partyjne miernoty. 

Powtarzasz partyjna propagandę pisu, więc dla mnie jesteś pisowcem. PiS wsadzał do TK tylko partyjne miernoty które potem robiły dla partii wszystko.  IE po to się Kaczyński spotykał z JP żeby mu podskakiwała i robiła coś nie tak jak on chce. No, ale dla takiego elementu jak ty nie liczą się faktycznie tylko właśnie ta żałosna partyjność.  Żałosne.

• Haha 1
  • Upvote 3
Opublikowano
12 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Ile lat mają ci sędziowie? :) 

Komuna skończyła się 35 lat temu. Jeśli zostali sędziami w wieku ok. 30 lat to już przeszli w stan spoczynku. Matematyka.

Widzę że zaokrąglamy tak żeby się zgadzało 😀

35 lat temu to czerwoni wstawili swojego informatora na stołek prezydenta. Kompletnego tumana i analfabetę - Bolka 😀 A  sami się jedynie przefarbowali wedle ustalonego planu. 

• Haha 1
  • Upvote 2
Opublikowano
1 minutę temu, Fenrir_14 napisał(a):

Widzę że zaokrąglamy tak żeby się zgadzało 😀

35 lat temu to czerwoni wstawili swojego informatora na stołek prezydenta. Kompletnego tumana i analfabetę - Bolka 😀 A  sami się jedynie przefarbowali wedle ustalonego planu. 

Znowu te same bzdurki. 

Dekomunizacja sądów była. Bo była też weryfikacja - prowadził ją choćby Strzembosz. No, ale wiem - w prawackich mediach dla ludzi o niezbyt światłych umysłach o tym nie pisali, a chęci by sprawdzić fakty już brakło, bo propaganda lepsza i łatwiejsza. 

Dzisiaj nie ma komuchow w strukturach sądów. 
o, przepraszam. Jest Pan Piotrowicz. Ale jego tam wsadził (do TK) twój ulubiony PiS, więc o nim nie napiszesz. 

Idx z tymi bredniami na jakieś forum dla koksów. Tam ci przyklasną, bo oni nic z tego i tak nie rozumieją.

• Upvote 2
Opublikowano

@GordonLameman Ale akurat pis nie jest mój ulubiony 😀 czemu wy zawsze tak upraszczacie?

Gardzi kodem i lewakami = kocha pis lol

Nie chce koczownikow z somalii / sudanu czy tam wenezueli - rasista. Nie istotne jesli się uczy japońskiego i ma na ścianie obrazy Masamune Date i Shingen'a Takedy lol. 

I tak w koło macieju. Jesteście tak pyszni że zarazem żałośni w swojej absolutnej prostocie. Myślicie wedle narzuconego z góry klucza haha. Nic dziwnego że tak łatwo wami manipulować. System kocha takich pożytecznych idiotów 👍

• Thanks 1
  • Upvote 1
Opublikowano
5 minut temu, Kris194 napisał(a):

Nawet trzech neonów nie miało dość giętkiego kręgosłupa, żeby to przyklepać...

wiadomo juz czy UE zablokuje nam KPO i inne budzety za lamanie praworzadnosci i zamach na demokracje? przyjecie sfalszowanych wyborow to chyba nie zarty

• Upvote 2
Opublikowano

Mam wrażenie że sporo osób nie rozumie, że nasza straż graniczna będzie powstrzymywać ludzi chcących nielegalnie dostać się do Niemiec z naszego terytorium.

Ci którym sie to udało nadal będą odwożeni przez niemiecką straż graniczą oraz policję z powrotem do nas. Choć przekazanie pewnie będzie do SG a nie w terenie.

Opublikowano

Ale wiecie że w Polsce jest około 9200 sędziów, z czego za prezydentury samego Dudy powołując nowych sędziów, praktycznie wymieniono 3500 sędziów? Za Komorowskiego prawie 2000 sędziów.

Czyli rozumiem @Fenrir_14 że każdy kto urodził się między 1970 a 1989 rokiem i postanowił zostać sędzią, ma mentalność komunisty i żyje w PRLu i nie powinien być wykonywać takiego zawodu?

48 minut temu, Winter napisał(a):

Nie zesrajcie się.

Sam się nie zesraj?

Cytat

At Hire-On, we provide comprehensive services to help businesses across Poland connect with highly skilled workers from Asia. With years of experience and a passion for what we do, we approach every task with the utmost care and professionalism. 

https://hire-on.pl/about-us/

To jest agencja pracy rekrutująca wyłącznie pracowników z Azji (z tego co sprawdziłem, to głównie Filipiny) i ściągająca ich do Polski.

Zatem jeżeli wstawione przez Ciebie ogłoszenie nie pochodzi z polskich stron rekrutacyjnych, tylko z zagranicznych, to nie narusza polskiego prawa. Jeżeli rekrutacja odbywa się na terenie Polski, to wtedy zostały naruszone polskie przepisy i będzie to też dyskryminacja. 

• Upvote 2