Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez tgolik · Opublikowano
Koszt kapitału, jaki włożyłeś w rozwiązanie hybrydowe zeżre Ci całą korzyść. -
Przez trepek · Opublikowano
Dokładnie to zakaz montażu nowych instalacji. Jak masz istniejącą to sobie będziesz mógł podmieniać piec jak się zepsuje. Z resztą są jakieś pomysły, że tak naprawdę najlepiej sprawdza się tandem PC + gaz więc kto wie, w którą stronę to wszystko pójdzie. Z drugiej strony jestem za rozwiązaniami hybrydowymi, które w danej chwili wykorzystują to co jest efektywniejsze. Problem rozbija się nie o emisje CO2 lecz o produkowany syf przez dane jednostki spalinowe. Diesel z racji spalania bardziej zanieczyszczonego paliwa musi mieć więcej eko rozwiązań aby nie truć (głównie by ograniczyć emisję NOxów). -
Przez Krystian03 · Opublikowano
Dopiero teraz mi się przypomniało że był wtedy taki interfejs na polskich forach, który nawet był ładny. Funkcjonalność podobna jak teraz, czyli są wyświetlenia (i to nawet w dokładnej ilości a nie np. "2,5 tys. wyświetleń", kto ostatnio pisał i kiedy, ilość odpowiedzi itp. -
Przez azgan · Opublikowano
Ja się też odbiłem ale będę jeszcze próbować zrobić kiedyś podejście -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Nissan jest zaskakująco dobrze wyciszony, więc silnik słychać głównie na autrostradzie. Nie mam pojęcia czy mam GPF, ale z tego mi klient kiedyś mówił to GPF nie wymagają wymuszonego wypalania i przez to są w sumie bezproblemowe. Spalinówka zasila baterię, a dopiero ta przekazuje energię do silników elektrycznych (mam dwa). Jeśli chodzi o wrażenia z jazdy - działa świetnie. Na autostradzie trochę to pali, ale to w końcu dwutonowy czołg o aerodynamice spasionego wieprza, więc nic dziwnego. No i kurła przyjemnie się tym jeździ
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi