To nie jest odpowiedź na moje pytania, ale nic nie szkodzi.
@Kelam Chłopaki wiedzą, że ich kompetencji nie podważam, a wytrzymałość psychiczną bezgranicznie podziwiam, więc nie trzeba ich tłumaczyć w żaden sposób . Natomiast co do wątku, to powiem tak: mam naprawdę szczerą nadzieję, że wszystkie moje proroctwa w guano obrócą. Naprawdę szczerą.
Tak, wiem i najeżdżało się o to tyle czasu, zarzucając to czy tamto, to samo z resztą robiła prawica w wielu krajach, to teraz jest okazja się wykazać na skalę światową. Dlatego czekam.
@LeBomB
I co w związku z tym ? Widzę, że zawsze masz wytłumaczenie tylko w jedną stronę. 100 konkretów w 100 dni, 60 tysięcy wolne od podatku, więcej kasy w portfelu, paliwo po 5.19 , na koszulkach przed wyborami konstytucja, praworządność itp.. a teraz przejęcia siłowe, nieprzestrzeganie praworządności, konstytucji, wyroków itp. i tak można wymieniać w nieskończoność, jak widać tutaj nie masz z tym problemu. To są obietnice, które nie są realizowane od roku czasu. Trump dzisiaj wygrał wybory, nie jest jeszcze prezydentem a Ty już chcesz żeby coś realizował. Ani ja ani Ty nie jesteśmy w stanie dzisiaj powiedzieć w jaki sposób i kiedy to zrobi, ale znając jego działania z poprzedniej kadencji myślę, że dotrzyma słowa i zrobi to szybko. Wpisujesz się w poziom niektórych tutaj fanatyków nie będę wymieniał których, bo myślę że wiesz o kogo chodzi.
Dopiero teraz zauważyłem i w sumie takie wielkie nic, bo jeśli ktoś używa ryzen 5500, to i tak raczej nie ma karty gdzie będzie 60fps z wymagającym RT
A w symulatorach lub strategiach tak bardzo nie boli FPS.
Cyberpunk z RT ultra + DLSS, bez PT, to daje radę i na ryzen 5500, ale te skrypty windowsa z forum coś tam pomagają.
Podobno najlepsze co mogło przytrafić się PlayStation zresztą sami posłuchajcie a tutaj taka cisza w temacie. Nowy EX od Sony... oh, c'mon guys 🤭. A później narzekanie że same Remastery i Remake 😉.