Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, LeBomB napisał(a):

A gdzie ja to napisałem? Ja tylko zwróciłem uwagę na fakt, że taki Nowozelandczyk może równie dobrze uważać jakieś nasze dziedzictwo kulturowe za "taniec małp". To działa w obie strony tak samo. 

Ale co nas ma interesować Nowa Zelandia? Ty masz jakieś grube kompleksy co i kto o nas powie/pomyśli.

Opublikowano
6 godzin temu, Camis napisał(a):

1731785968402-png.8258542

Przesadził, w tych czasach za powiedzenie oczywistej prawdy można zostać onucą

To oczywiste że to nie ukraina zdecyduje co się z nią stanie ale przecież tego się nie mówi otwarcie xD

6 godzin temu, Camis napisał(a):

Nie róbcie nadziei, przecież to oczywiste że na obecne czasy geopolityczne lepszym wyborem jest kandydat LPG xD

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, Ludojad napisał(a):

Film dokumentalny "Reset"... Nic bardziej idiotycznego już chyba dzisiaj nie usłyszę :E

Co do samej tarczy

https://konkret24.tvn24.pl/polska/baza-w-redzikowie-jak-to-bylo-z-blokowaniem-budowy-tarczy-antyrakietowej-st8177330

Manipulacja to drugie imię ruskiej agentury i pożytecznych idiotów.

Edytowane przez Kris194
  • Like 3
  • Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, Kris194 napisał(a):

Film dokumentalny "Reset"... Nic bardziej idiotycznego już chyba dzisiaj nie usłyszę

Trzeba obejrzeć i posłuchać prawdy, ale dla Was to inność jest normą a nie prawda. 

Opublikowano
1 minutę temu, crush napisał(a):

Smoleńsk też oglądałeś jak dokument? 😆

Dokumenty w reset wystarczą, żeby wiedzieć co z kim i dlaczego mieliśmy i mamy do czynienia. No chyba , że chcesz  podważyć ważność dokumentów. 

Opublikowano
Teraz, Pitt_34 napisał(a):

Dokumenty w reset wystarczą, żeby wiedzieć co z kim i dlaczego mieliśmy i mamy do czynienia. No chyba , że chcesz  podważyć ważność dokumentów. 

Nie odpowiedziałeś na pytanie.

Dokumenty Macierewicza miały dowodzić zamachowi. A nadają się do podtarcia zada.

Dlaczego te wszystkie dokumenty nie zostały użyte do zatrzymań? PiSowskie młotki miały wszystkie organy - prokuraturę, sądy.

Opublikowano
Teraz, crush napisał(a):

Dlaczego te wszystkie dokumenty nie zostały użyte do zatrzymań? PiSowskie młotki miały wszystkie organy - prokuraturę, sądy.

I mieli 8 lat na to.