Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez DżonyBi · Opublikowano
Chcialem pokazac odbicia w kontekscie, ze bez RT tez moga dobrze wygladac. Jezeli Tobie pisze, ze nic nie jest wyostrzone w ustawieniach TV to nie jest. Rozmawiamy powaznie czy nie? Mam wrazenie, ze chyba nie. -
Przez tgolik · Opublikowano
Nie jestem pewien, czy dobrze postępuję z tym modem. Czy do głównego folderu z grą mam skopiować foldery: config i mods? Czy w samej grze są jakieś informacje, że mod został zainstalowany? -
Przez Mosiu92 · Opublikowano
Przy tak zrobionym UV, takie są temperatury. -
Przez hubio · Opublikowano
Dzieciaki to już same ogarniają z netu Tylko, że mają spaczony wizerunek więc lepiej chyba, żeby było w szkole. Każdy rodzic co się tak burzy niech sobie uświadomi, że dzieciaki między sobą w dobie internetu to na starcie dużo wiedzą, tylko właśnie w spaczony sposób i dobrze chyba, żeby w szkole o tym mówiono bo dzieci z tym co widzą w necie są czasami totalnie same bo np. wstydzą się zapytać rodziców. W PRL jak kolega koledze albo koleżanka koleżance przekazała "tajemną wiedzę" + playboy wyciągnięty z szafy tatusia to było wszystko. Teraz po ominięciu blokady albo pożyczeniu telefonu od starszego brata mają dostęp na PH do wszystkiego co tam jest i te mamusie co protestują niech tam zajrzą i uświadomią sobie, że nawet ich najgrzeczniejszy aniołek już się z tym zetknął. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Ale widzisz ze sam TV (ramka) jak i OSD wygada ok a gra ma tak przeostrzone krawędzie ze głowa mała. Ale skoro ten SS jest taki "niemiarodajny" to po co go w ogóle wrzuciłeś ? A przeprasza tam chodziło o FPS... no ale przy okazji widać ze cos jest z tym obrazem grubo nie halo. Gdyby to była kwestia samego telefonu to i OSD jak i sam TV tez by źle wyglądał. Co do kompresji to DF udostępnia patronom nieskompresowane materiały z zarejestrowanych gier.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi