Ponieważ obecna polityka nie została najwyraźniej doceniona to zmieniamy nieco zasady.
posty w temacie politycznym mają być merytoryczne i na temat
nie obrażamy naszych interlokutorów, jeżeli ich poglądy nam bardzo przeszkadzają używamy opcji "ignoruj"
nie używamy określeń powszechnie uznawanych za obraźliwe wobec innych użytkowników forum, grup etnicznych, wyznaniowych itd.
Osoby nie przestrzegające tych zasad będą karane zakazem pisania postów na okres który wyda s
Też mi się taki scenariusz najbardziej prawdopodobny wydaje.
Dodatkowo od siebie dodam, że o ile nie dojdzie do jakiegoś olbrzymiego konfliktu typu WW3, w najczarniejszym scenariuszu Polska zostanie na mapie (choć dla samej zasady straty terytorialne będą, możne brak dostępu do morza? Rosja będzie chciała mieć wspólna granicę z Niemcami), z tym że w charakterze satelity jak Białoruś.
No może może, on jest jednak dość nieobliczalny.
Ja już w 2R w pewnym momencie spasowałem bo za bardzo się cięło. 4 raczej już zbyt ładna, chyba że zrobili by jakiś port ale nie wiem czy im się to opłaca.
Inna sprawa to mieć starą grafikę a inna sprawa to grać w 5 FPS czego nie dam rady przeskoczyć. Mógłbym mieć ubogą grafę ale żeby to działało płynnie.
Btw ciekawe czy z automatu wszystkie gry na switchu 2 będą działać płynniej czy będziemy czekać na jakieś update.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Mar_s,
Zasady ogólne.
Rekomendacja dodana przez Mar_s
9 reakcji
Pokaż odpowiedź