Mar_s 2 226 Opublikowano 5 Grudnia 2024 Opublikowano 5 Grudnia 2024 @SylwesterI. Winter dostał miesiąc bana, chcesz iść go poszukać? Bo drążysz i drążysz... Nie ma żadnego nierównego traktowania, to że staramy się unikać banów to jest moim zdaniem raczej zaleta, bo dzięki temu macie tutaj platformę do dyskusji bez żadnych w zasadzie ograniczeń, w granicach rozsądku oczywiście. Winter przegiął i wyleciał, a nie dlatego że TY tak chciałeś, to jest decyzja moderacji co puszczamy a co nie, i skończ już tą swoją dyskusję z samym sobą o nieistniejących przywilejach na forum. 1
SylwesterI. 865 Opublikowano 5 Grudnia 2024 Opublikowano 5 Grudnia 2024 https://wiadomosci.wp.pl/jest-decyzja-sejmu-ws-ziobry-7100077620132480a w kajdaneczki pójdzie?
GordonLameman 8 476 Opublikowano 5 Grudnia 2024 Opublikowano 5 Grudnia 2024 1 minutę temu, johny11 napisał(a): Taką sobie wybrałeś Zmusza powinno być w cudzysłowiu
crush 3 575 Opublikowano 5 Grudnia 2024 Opublikowano 5 Grudnia 2024 32 minuty temu, Camis napisał(a): No ja też (oprócz na siebie ), ba na labie przez 20 lat wysłałem może z 3 raporty ale to już jak ktoś walił konkretne bluzgi itp. Same. Ewentualnie boty i gruby spam.
kubikolos 1 328 Opublikowano 5 Grudnia 2024 Opublikowano 5 Grudnia 2024 (edytowane) 11 minut temu, SylwesterI. napisał(a): Problem jest w tym, że jeden może ostrzej krytykować inny nie, albo po równo, albo ... No i czy taka "ostra" krytyka ma być standardem To raczej ty nie powinienes tego pisac bo polecial gosc ktorego sprowokowales swoim chamstwem a nie ty. 1 minutę temu, crush napisał(a): Same. Ewentualnie boty i gruby spam. ale za to do ciebie tak szly raporty: Edytowane 5 Grudnia 2024 przez kubikolos 1
SylwesterI. 865 Opublikowano 5 Grudnia 2024 Opublikowano 5 Grudnia 2024 (edytowane) @GordonLameman Tydzień cichych dni i nocy, to nie przymus, jak już to szantaż Edytowane 5 Grudnia 2024 przez SylwesterI.
crush 3 575 Opublikowano 5 Grudnia 2024 Opublikowano 5 Grudnia 2024 21 minut temu, GordonLameman napisał(a): Żona mnie zmusza do oglądania świątecznych filmów w grudniu, więc najbliższy termin wolny ode mnie to będzie wigilia Pamiętaj i przypomnij jej, że Szklana Pułapka 1 i 2 to również są filmy świąteczne. 😎 1
CajraX 279 Opublikowano 5 Grudnia 2024 Opublikowano 5 Grudnia 2024 Mieli jednak rację ci co pisali jak wyglądał wątek polityczny na pclabie Wracając do tematu Ziobry. Jaka ta Konfederacja jest beznadziejna. Jak można w takim momencie bronić tego człowieka. Przecież oni sami ciężko po nim jechali i oczekiwali rozliczeń. Jakie tam jest oficjalne odwracanie kota ogonem? Ale chyba już jasno do mnie dociera o co będzie chodziło Konfederacji. Oni na pewno nie chcą stabilizacji i porządku w państwie, bo nic na tym nie ugrają. Dla nich najlepsza jest ciągła naparzanka plemienna, bo tylko w ten sposób ktoś może na nich głosować. Taka ułudna ostatnia ostoja normalności. Nie ma szans, żeby w drugiej turze nie poparli Nawrockiego. To już można stwierdzić otwarcie, że coraz bardziej zależy im na chaosie. A na wypowiedź młodzieżówki szkoda strzępić ryja. Tacy ludzie powinni być wypchnięci poza margines życia społecznego, bo są fanatykami. Dzięki nim szala może przechylać się już tylko na lewo, a to też jest droga donikąd. 3
johny11 53 Opublikowano 5 Grudnia 2024 Opublikowano 5 Grudnia 2024 4 minuty temu, CajraX napisał(a): Mieli jednak rację ci co pisali jak wyglądał wątek polityczny na pclabie Wracając do tematu Ziobry. Jaka ta Konfederacja jest beznadziejna. Jak można w takim momencie bronić tego człowieka. Przecież oni sami ciężko po nim jechali i oczekiwali rozliczeń. Jakie tam jest oficjalne odwracanie kota ogonem? Ale chyba już jasno do mnie dociera o co będzie chodziło Konfederacji. Oni na pewno nie chcą stabilizacji i porządku w państwie, bo nic na tym nie ugrają. Dla nich najlepsza jest ciągła naparzanka plemienna, bo tylko w ten sposób ktoś może na nich głosować. Taka ułudna ostatnia ostoja normalności. Nie ma szans, żeby w drugiej turze nie poparli Nawrockiego. To już można stwierdzić otwarcie, że coraz bardziej zależy im na chaosie. A na wypowiedź młodzieżówki szkoda strzępić ryja. Tacy ludzie powinni być wypchnięci poza margines życia społecznego, bo są fanatykami. Dzięki nim szala może przechylać się już tylko na lewo, a to też jest droga donikąd. Oni już otwarcie mówią, że poprą Nawrockiego w drugiej turze, mnie też zadziwia jak mogą kibicować Ziobrze po tym co odwalał i jak gardził ich partią. 3
Kris194 4 720 Opublikowano 5 Grudnia 2024 Opublikowano 5 Grudnia 2024 42 minuty temu, SylwesterI. napisał(a): Politykę energetyczną kraju określa rząd. A jego złe decyzje, które teraz skutkują na koszty produkcji, dotykają wszystkich firm. A co mają koszty produkcji do innowacyjności? W tym jest problem.
Camis 5 896 Opublikowano 5 Grudnia 2024 Opublikowano 5 Grudnia 2024 17 minut temu, CajraX napisał(a): Nie ma szans, żeby w drugiej turze nie poparli Nawrockiego Oczywiście że poprą przecież dziś o tym mówił MEMcen. Od początku pisałem że oni pójdą z pisiorami w koalicje przy najbliższych wyborach parlamentarnych. Dlatego też nie głosują przeciwko nim, tak krzyczeli żeby rozliczyć PIS a teraz głosują przeciwko.
GordonLameman 8 476 Opublikowano 5 Grudnia 2024 Opublikowano 5 Grudnia 2024 24 minuty temu, crush napisał(a): Pamiętaj i przypomnij jej, że Szklana Pułapka 1 i 2 to również są filmy świąteczne. 😎 Są na liście! dziś wylosowało (tak, losujemy :E) się „Masz wiadomość”, który w sumie lubię 29 minut temu, SylwesterI. napisał(a): @GordonLameman Tydzień cichych dni i nocy, to nie przymus, jak już to szantaż Bitch pls
KiloKush 612 Opublikowano 5 Grudnia 2024 Opublikowano 5 Grudnia 2024 25 minut temu, crush napisał(a): Pamiętaj i przypomnij jej, że Szklana Pułapka 1 i 2 to również są filmy świąteczne. 😎 A to nie leciało jakoś zawsze w sylwestra? Ostatnie pokolenie znów w akcji https://wykop.pl/link/7602147/aktywisci-znow-blokuja-na-przejazd-czekala-karetka-na-sygnale
johny11 53 Opublikowano 5 Grudnia 2024 Opublikowano 5 Grudnia 2024 (edytowane) Z drugiej strony podejście KO może podobać się ich sympatykom, ale już niekoniecznie innym obywatelom. Miała być nowa jakość, konkrety i rozliczanie PiSu. Kto nie zna Tuska ten może i się nabrał. Obsadzanie swoich w spółkach, rządzenie uchwałami zamiast ustawami, kolejny zastój w większych inwestycjach, brak realizacji swoich postulatów no i ogromna dziura w budżecie. Taki PiS w wersji light, ale poczekajmy jeszcze parę lat i będzie to samo 4 minuty temu, KiloKush napisał(a): A to nie leciało jakoś zawsze w sylwestra? Ostatnie pokolenie znów w akcji https://wykop.pl/link/7602147/aktywisci-znow-blokuja-na-przejazd-czekala-karetka-na-sygnale Nazywanie tej starej rury babcią to przesada. No i jak można być babcią nie mając dzieci Baba, która nie ma co robić i podczepia się pod każdą manifestacje. Na dodatek sama się przewróciła i sobie głupi ryj rozwaliła a zwalała to na tych nawiedzonych spod pomnika. Edytowane 5 Grudnia 2024 przez johny11
Camis 5 896 Opublikowano 5 Grudnia 2024 Opublikowano 5 Grudnia 2024 https://www.rp.pl/wybory/art39299251-rozliczenie-pis-krzysztof-bosak-konfederacja-chce-zeby-winni-poszli-do-wiezienia Jak chcą to zrobić jak znów głosują przeciw odebraniu immunitetów?, wcześniej Romanowski, teraz Ziobro. A ich inteligentni inaczej wyborcy klaskają uszami na te ich bzdury. 3
hubio 1 175 Opublikowano 5 Grudnia 2024 Opublikowano 5 Grudnia 2024 (edytowane) @johny11 jest jedna wyraźna różnica: mamy KPO, nie mamy spraw przed TSUE i generalnie nie jesteśmy już chłopcem do bicia w UE + przedsiębiorcy odczuli malutką zmianę bo mają wakacje od ZUS. To jest kierunek państwa w stronę przedsiębiorczości, a nie socjalizmu PiS z madkami 500+ Edytowane 5 Grudnia 2024 przez hubio 1
kubikolos 1 328 Opublikowano 5 Grudnia 2024 Opublikowano 5 Grudnia 2024 @hubio no z tymi wakacjami od ZUS i kierunkiem w stronę przedsiębiorczości to mnie rozbawiłeś Godzinę temu, Camis napisał(a): ba na labie przez 20 lat wysłałem może z 3 raporty ale to już jak ktoś walił konkretne bluzgi itp. No trochę fantazja cię teraz poniosła
johny11 53 Opublikowano 5 Grudnia 2024 Opublikowano 5 Grudnia 2024 Teraz, hubio napisał(a): @johny11 jest jedna wyraźna różnica: mamy KPO, nie mamy spraw przed TSUE i generalnie nie jesteśmy już chłopcem do bicia + przedsiębiorcy odczuli malutką zmianę bo mają wakacje od ZUS. To jest kierunek państwa w stronę przedsiębiorczości, a nie socjalizmu PiS z madkami 500+ Jak wyjaśnisz, że nic się nie zmieniło w legislacji a KPO zostało odblokowane? Nagle zmiana pachoła u władzy i pyk. Zresztą to całe KPO, ehh w mojej branży tj. budownictwie raczej dalej zastój. 1
Umpero 979 Opublikowano 5 Grudnia 2024 Opublikowano 5 Grudnia 2024 1 godzinę temu, Winter napisał(a): Grupą* polonisto. 2:1 za "grupą"
Kris194 4 720 Opublikowano 5 Grudnia 2024 Opublikowano 5 Grudnia 2024 17 minut temu, johny11 napisał(a): Jak wyjaśnisz, że nic się nie zmieniło w legislacji a KPO zostało odblokowane? Nagle zmiana pachoła u władzy i pyk. Zresztą to całe KPO, ehh w mojej branży tj. budownictwie raczej dalej zastój. Zastój w budownictwie? Gdzie? Rąk do pracy wręcz brakuje a ty mówisz o zastoju... 33 minuty temu, johny11 napisał(a): rządzenie uchwałami zamiast ustawami, O czym konkretnie mówisz?
johny11 53 Opublikowano 5 Grudnia 2024 Opublikowano 5 Grudnia 2024 8 minut temu, Kris194 napisał(a): Zastój w budownictwie? Gdzie? Rąk do pracy wręcz brakuje a ty mówisz o zastoju... Chodzi mi o inwestycje publiczne.
TheMr. 2 606 Opublikowano 5 Grudnia 2024 Opublikowano 5 Grudnia 2024 @johny11 We Wro inwestycje publiczne i przetargi mnogo. Jest tego od cholery.
GordonLameman 8 476 Opublikowano 5 Grudnia 2024 Opublikowano 5 Grudnia 2024 32 minuty temu, Umpero napisał(a): 2:1 za "grupą" Wracasz po więcej łomotu? 7 minut temu, johny11 napisał(a): Chodzi mi o inwestycje publiczne. Hmm, chodzi o inwestycje na etapie realizacji? Czy przetargów? 1
ghostdog 906 Opublikowano 5 Grudnia 2024 Opublikowano 5 Grudnia 2024 Godzinę temu, crush napisał(a): Pamiętaj i przypomnij jej, że Szklana Pułapka 1 i 2 to również są filmy świąteczne. 😎 Najlepszy świąteczny film to: W krzywym zwierciadle: Witaj, Święty Mikołaju 3
Rekomendowane odpowiedzi