Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Żona mnie zmusza do oglądania świątecznych filmów w grudniu, więc najbliższy termin wolny ode mnie to będzie wigilia :E 

Taką sobie wybrałeś ;)

Opublikowano

@SylwesterI. Winter dostał miesiąc bana, chcesz iść go poszukać? Bo drążysz i drążysz...

Nie ma żadnego nierównego traktowania, to że staramy się unikać banów to jest moim zdaniem raczej zaleta, bo dzięki temu macie tutaj platformę do dyskusji bez żadnych w zasadzie ograniczeń, w granicach rozsądku oczywiście.

Winter przegiął i wyleciał, a nie dlatego że TY tak chciałeś, to jest decyzja moderacji co puszczamy a co nie, i skończ już tą swoją dyskusję z samym sobą o nieistniejących przywilejach na forum.

• Upvote 1
Opublikowano
32 minuty temu, Camis napisał(a):

No ja też (oprócz na siebie %-)), ba na labie przez 20 lat wysłałem może z 3 raporty ale to już jak ktoś walił konkretne bluzgi itp.

Same. Ewentualnie boty i gruby spam.

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, SylwesterI. napisał(a):

Problem jest w tym, że jeden może ostrzej krytykować inny nie, albo po równo, albo ...

No i czy taka "ostra" krytyka ma być standardem

To raczej ty nie powinienes tego pisac bo polecial gosc ktorego sprowokowales swoim chamstwem a nie ty.

1 minutę temu, crush napisał(a):

Same. Ewentualnie boty i gruby spam.

ale za to do ciebie tak szly raporty: :bandyta:

xD

Edytowane przez kubikolos
  • Haha 1
Opublikowano
21 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Żona mnie zmusza do oglądania świątecznych filmów w grudniu, więc najbliższy termin wolny ode mnie to będzie wigilia :E 

Pamiętaj i przypomnij jej, że Szklana Pułapka 1 i 2 to również są filmy świąteczne. 😎

• Upvote 1
Opublikowano

Mieli jednak rację ci co pisali jak wyglądał wątek polityczny na pclabie:hihot:

Wracając do tematu Ziobry. Jaka ta Konfederacja jest beznadziejna. Jak można w takim momencie bronić tego człowieka. Przecież oni sami ciężko po nim jechali i oczekiwali rozliczeń. Jakie tam jest oficjalne odwracanie kota ogonem? Ale chyba już jasno do mnie dociera o co będzie chodziło Konfederacji. Oni na pewno nie chcą stabilizacji i porządku w państwie, bo nic na tym nie ugrają. Dla nich najlepsza jest ciągła naparzanka plemienna, bo tylko w ten sposób ktoś może na nich głosować. Taka ułudna ostatnia ostoja normalności. Nie ma szans, żeby w drugiej turze nie poparli Nawrockiego. To już można stwierdzić otwarcie, że coraz bardziej zależy im na chaosie. A na wypowiedź młodzieżówki szkoda strzępić ryja. Tacy ludzie powinni być wypchnięci poza margines życia społecznego, bo są fanatykami. Dzięki nim szala może przechylać się już tylko na lewo, a to też jest droga donikąd.

• Upvote 3
Opublikowano
4 minuty temu, CajraX napisał(a):

Mieli jednak rację ci co pisali jak wyglądał wątek polityczny na pclabie:hihot:

Wracając do tematu Ziobry. Jaka ta Konfederacja jest beznadziejna. Jak można w takim momencie bronić tego człowieka. Przecież oni sami ciężko po nim jechali i oczekiwali rozliczeń. Jakie tam jest oficjalne odwracanie kota ogonem? Ale chyba już jasno do mnie dociera o co będzie chodziło Konfederacji. Oni na pewno nie chcą stabilizacji i porządku w państwie, bo nic na tym nie ugrają. Dla nich najlepsza jest ciągła naparzanka plemienna, bo tylko w ten sposób ktoś może na nich głosować. Taka ułudna ostatnia ostoja normalności. Nie ma szans, żeby w drugiej turze nie poparli Nawrockiego. To już można stwierdzić otwarcie, że coraz bardziej zależy im na chaosie. A na wypowiedź młodzieżówki szkoda strzępić ryja. Tacy ludzie powinni być wypchnięci poza margines życia społecznego, bo są fanatykami. Dzięki nim szala może przechylać się już tylko na lewo, a to też jest droga donikąd.

Oni już otwarcie mówią, że poprą Nawrockiego w drugiej turze, mnie też zadziwia jak mogą kibicować Ziobrze po tym co odwalał i jak gardził ich partią.

• Upvote 3
Opublikowano
42 minuty temu, SylwesterI. napisał(a):

Politykę energetyczną kraju określa rząd. A jego złe decyzje, które teraz skutkują na koszty produkcji, dotykają wszystkich firm.

A co mają koszty produkcji do innowacyjności? W tym jest problem.

Opublikowano
17 minut temu, CajraX napisał(a):

Nie ma szans, żeby w drugiej turze nie poparli Nawrockiego

Oczywiście że poprą przecież dziś o tym mówił MEMcen. 

Od początku pisałem że oni pójdą z pisiorami w koalicje przy najbliższych wyborach parlamentarnych. Dlatego też nie głosują przeciwko nim, tak krzyczeli żeby rozliczyć PIS a teraz głosują przeciwko.

Opublikowano
24 minuty temu, crush napisał(a):

Pamiętaj i przypomnij jej, że Szklana Pułapka 1 i 2 to również są filmy świąteczne. 😎

Są na liście! :)

dziś wylosowało (tak, losujemy :E) się „Masz wiadomość”, który w sumie lubię :)

29 minut temu, SylwesterI. napisał(a):

@GordonLameman

Tydzień cichych dni i nocy, to nie przymus, jak już to szantaż  :P

Bitch pls 

Opublikowano (edytowane)

Z drugiej strony podejście KO może podobać się ich sympatykom, ale już niekoniecznie innym obywatelom. Miała być nowa jakość, konkrety i rozliczanie PiSu. Kto nie zna Tuska ten może i się nabrał. Obsadzanie swoich w spółkach, rządzenie uchwałami zamiast ustawami, kolejny zastój w większych inwestycjach, brak realizacji swoich postulatów no i ogromna dziura w budżecie. Taki PiS w wersji light, ale poczekajmy jeszcze parę lat i będzie to samo

4 minuty temu, KiloKush napisał(a):

A to nie leciało jakoś zawsze w sylwestra?

Ostatnie pokolenie znów w akcji 

https://wykop.pl/link/7602147/aktywisci-znow-blokuja-na-przejazd-czekala-karetka-na-sygnale

Nazywanie tej starej rury babcią to przesada. No i jak można być babcią nie mając dzieci :E Baba, która nie ma co robić i podczepia się pod każdą manifestacje. Na dodatek sama się przewróciła i sobie głupi ryj rozwaliła a zwalała to na tych nawiedzonych spod pomnika.

Edytowane przez johny11
Opublikowano (edytowane)

@johny11 jest jedna wyraźna różnica: mamy KPO, nie mamy spraw przed TSUE i generalnie nie jesteśmy już chłopcem do bicia w UE + przedsiębiorcy odczuli malutką zmianę bo mają wakacje od ZUS. To jest kierunek państwa w stronę przedsiębiorczości, a nie socjalizmu PiS z madkami 500+

Edytowane przez hubio
  • Like 1
Opublikowano

@hubio no z tymi wakacjami od ZUS i kierunkiem w stronę przedsiębiorczości to mnie rozbawiłeś xD

Godzinę temu, Camis napisał(a):

ba na labie przez 20 lat wysłałem może z 3 raporty ale to już jak ktoś walił konkretne bluzgi itp.

No trochę fantazja cię teraz poniosła :balon:

Opublikowano
Teraz, hubio napisał(a):

@johny11 jest jedna wyraźna różnica: mamy KPO, nie mamy spraw przed TSUE i generalnie nie jesteśmy już chłopcem do bicia + przedsiębiorcy odczuli malutką zmianę bo mają wakacje od ZUS. To jest kierunek państwa w stronę przedsiębiorczości, a nie socjalizmu PiS z madkami 500+

Jak wyjaśnisz, że nic się nie zmieniło w legislacji a KPO zostało odblokowane? Nagle zmiana pachoła u władzy i pyk.

Zresztą to całe KPO, ehh w mojej branży tj. budownictwie raczej dalej zastój.

• Upvote 1
Opublikowano
17 minut temu, johny11 napisał(a):

Jak wyjaśnisz, że nic się nie zmieniło w legislacji a KPO zostało odblokowane? Nagle zmiana pachoła u władzy i pyk.

Zresztą to całe KPO, ehh w mojej branży tj. budownictwie raczej dalej zastój.

Zastój w budownictwie? Gdzie? Rąk do pracy wręcz brakuje a ty mówisz o zastoju...

33 minuty temu, johny11 napisał(a):

rządzenie uchwałami zamiast ustawami,

O czym konkretnie mówisz?