Ja właśnie jestem osobą, która nie grała zbyt dużo w bfy. Więc 6 tka jest dla mnie pierwszą grą w którą naparzam więcej. I mi się podoba, jest militarny klimacik, są realne spluwy oparte o istniejące w realu bronie.
Cod i "klimat serii"? Kurde chyba przez pierwszy miesiąc cyklu życia. A potem jazda ze skinami durnymi eventami i resztą cyfrowego chłamu i chciwości wydawców. Tuż przed wydaniem kolejnej odsłony, poprzednia sprzed niecałego roku to wypalony wrak bez żadnej tożsamości, klimatu.
Ah, właśnie sprawdziłem na swojej karcie i rzeczywiście... Więc pewnie większość kart z trybem pasywnym tak działa.
Jest jeszcze jedna opcja, można wymontować wentylatory z karty, zrobić tunele do wentylatorów w obudowie i niech dmuchają w miejsce wentylatorów. Ale to jeszcze więcej zachodu niż Bios.
@GordonLameman Odnośnie Romanowskiego. Gdy go skazywali i wystawiali nakaz aresztowania to info o tym praktycznie samo z lodówki wyskakiwało. Gdy ten nakaz został cofnięty to przypadkiem z tego forum się o tym dowiedziałem. Tylko mi nic kurła nie pisz o jakiejś mojej bańce informacyjnej Może jakbym oglądał Republikę to bym się o tym szybciej dowiedział
Rekomendowane odpowiedzi