Nie umniejszając niewydajnej grze (na chwilę wyjmijmy kijek z doopy), ale wygląda jak krzyżówka Anthem z Andromedą, a te... ekhm, były delikatnie ujmując porażką
Tymczasem gnoicie studio z którego dotychczas żadne guano nie wyszło i nawet gry, które teoretycznie miały gorszy odbiór (Uncharted 3, TLOU2) sprzedawały się hurtowo i dostawały dobre oceny, na podstawie bardziej teasera niż trailera i niepotwierdzonych wycieków jakiegoś zafapowanego nerda z piwnicy opublikowanych na wylęgarni takich talentów, czyli neogaf
ale wcześniej było dobrze i teraz się tak stało ?
czy po prostu nei wiesz, ja z kolei kompletnie podobnie jak Send nie wiem o jakie napięcie chodzi, włącz furmarka i jakieś program pokazujący te napięcia i wklej tu sreena
jak nie wiesz czy tak nie było od początku to śmierdzi to pokoparkową kartą z faktycznie innym biosem, na pclab było dużo tematów o 5600 i 5700 które jakoby były nowe, a wszystko odśweżone jak do tej pory na allegro, ale nie ma co gdybać..
pokaż na obrazku o co biega, bo jak GPU chip power draw to W a nie V i takie 200 dla 3060ti byłoby normalne
X3D 3080
Ja zawsze testuję w D12, bo Vulkan ciut zakrzywia wyniki.
Teraz zwróciłem uwagę, że 3d mark ma w nosie nastawy z MSI AB i czyta nominalne taktowanie karty i cześć
Rekomendowane odpowiedzi