Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, crush napisał(a):

A to możliwe. Trzeba skonsultować z lekarzem lub farmaceutą.

Znów brak argumentów to automatycznie krzyki i wyzwiska z twojej strony dołączasz do szacownego grona ludzi bez argumentów @GordonLameman @Badalamann @Badalaman @Spl97 @crush @TheMr. 

5 minut temu, crush napisał(a):

Dziwne. Bo jako wyborcy konfośmieci temat powinien być ci znany. 🤔

Kolejne wyzwiska nazywanie innych "Konfośmieci"

Edytowane przez voltq
Opublikowano
Teraz, voltq napisał(a):

Znów brak argumentów to automatycznie krzyki i wyzwiska z twojej strony dołączasz do szacownego grona ludzi bez argumentów 

On Ci przedstawił argumenty, to zacząłeś coś tam bełkotać o covidzie.

• Confused 1
  • Upvote 4
Opublikowano
4 minuty temu, crush napisał(a):

Bo jako wyborcy konfośmieci temat powinien być ci znany. 🤔

Nie jest. Nikt bardziej od antykonfiarzy nie zajmuje się Konfiarskim szambem. To tacy jak ty wyszukują zazwyczaj jakieś info z czeluści internetu po którym mają później incydent kałowy. Mnie te nonejmy Konfiarskie nie intersuja. Klasycznie:E

f241de07876a2f27eb2d0405933138aeb8d7dd12

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, crush napisał(a):

On Ci przedstawił argumenty, to zacząłeś coś tam bełkotać o covidzie.

Wyjaśniłem jedynie że można sobie zatrudnić takich "ekspertów" żeby udowodnić każda szalona tezę , po czasie miałem racje

Oczywiście ty krzyczysz i prawdziwe argumenty uważasz za "bełkot"

Moja pamięć sięga dalej niż ostatnie 15 minut

https://www.rp.pl/swiat/art866931-minister-zdrowia-maseczki-nie-zabezpieczaja-przed-koronawirusem

https://www.pap.pl/aktualnosci/news%2C783331%2Cprof-horban-zaszczepieni-na-covid-19-nie-beda-zarazali-bo-nie-beda-zakazeni

https://www.cda.pl/video/1773908223 

Edytowane przez voltq
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Michaelred napisał(a):

Mnie te nonejmy Konfiarskie nie intersuja.

Ty na te nonejmy głosujesz. Właśnie w związku ze sraczką w glowie, dalej nazywaną przez Ciebie wysokim IQ. xD

Edytowane przez crush
  • Like 1
  • Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano
46 minut temu, Pawelec7 napisał(a):

Dziś wchodzę do Lidla a tam jajka M -8,99 a L -9,99. Kosmos. Dziękujemy Tusku i Trzasku.

To chyba promocja. Biedronka M wolny wybieg - 12.99 zł. I to jeszcze miernej jakości. Chyba że jesz w dalszym ciągu klatkowe. 

15 minut temu, musichunter1x napisał(a):

Edit.
Ostatni wyjątkowy duży rozstrzał między wydźwiękiem wiki, a realiami miałem przy Tommy Robinson. Można znaleźć sobie podcast z nim, choćby ten prowadzony u Jordana Petersona i od razu widać, że obraz malowany przez wikipedię jest fałszywy.  Wiki to ja używam już tylko do dat lub powiązań :E 

Tak, tak. Przecież to złoty chłopak :E 

https://www.theguardian.com/uk-news/2024/oct/28/tommy-robinson-admits-contempt-of-court-over-false-claims-about-refugee

Opublikowano
3 minuty temu, voltq napisał(a):

Wyjaśniłem jedynie że można sobie zatrudnić takich "ekspertów" żeby udowodnić każda szalona tezę , po czasie miałem racje

Oczywiście ty krzyczysz i prawdziwe argumenty uważasz za "bełkot"

Moja pamięć sięga dalej niż ostatnie 15 minut

https://www.rp.pl/swiat/art866931-minister-zdrowia-maseczki-nie-zabezpieczaja-przed-koronawirusem

https://www.pap.pl/aktualnosci/news%2C783331%2Cprof-horban-zaszczepieni-na-covid-19-nie-beda-zarazali-bo-nie-beda-zakazeni

Odnieś się głąbie do tego o czym on pisał.

Czy błędny wyrok sądu sprawia, że żaden inny wyrok nie powinien być brany pid uwagę? Bo przecież może ktoś znów powołał "ekspertów".

2 minuty temu, TheMr. napisał(a):

Chyba że jesz w dalszym ciągu klatkowe. 

A dlaczego miałbym nie jeść klatkowych?

• Confused 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, crush napisał(a):

Odnieś się głąbie do tego o czym on pisał.

Czy błędny wyrok sądu sprawia, że żaden inny wyrok nie powinien być brany pid uwagę? Bo przecież może ktoś znów powołał "ekspertów".

Dziękuje za nazwanie mnie "głąbem"

Problem w Rzeczpospolitej Przyjaciół Polin państwie teoretycznym jest taki ze w tej samej sprawie może być kila lub kilkanaście różnych wyroków\

A "ekspertów" zatrudnia się takich żeby ci udowodnili twoja tezę jako jedynie słuszną

Edytowane przez voltq
Opublikowano
41 minut temu, Umpero napisał(a):

Plączesz się w swoich zeznaniach. Raz zrównujesz człowieka do poziomu śmiecia, a raz bredzisz o tym, że się temu sprzeciwiasz.

Bzdura. Nazywam go śmieciem, bo tak się zachowuje. Ale go nie odczłowieczam. To dalej człowiek. I nie nawołuję do tego, aby go zabić.

Opublikowano
6 minut temu, TheMr. napisał(a):

To chyba promocja. Biedronka M wolny wybieg - 12.99 zł. I to jeszcze miernej jakości. Chyba że jesz w dalszym ciągu klatkowe. 

W Kauflandzie 0d 5.12 do 12.12  7,99 za 10szt  L z wolnego wybiegu. Polecam :-)

• Upvote 1
Opublikowano
2 minuty temu, voltq napisał(a):

Dziękuje za nazwanie mnie "głąbem"

Problem w Rzeczpospolitej Przyjaciół Polin państwie teoretycznym jest taki ze w tej samej sprawie może być kila lub kilkanaście różnych wyroków\

A "ekspertów" zatrudnia się takich żeby ci udowodnili twoja tezę jako jedynie słuszną

Ale jak będą tacy którzy zgadzają się z Twoimi poglądami to będzie słusznie.

I skończ z tym Polin bo nauczyłeś się jak małpa jednego gestu i ciągle nim wymachujesz.

• Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, TheMr. napisał(a):

Nie ma jak to cytować propagandówkę której zadaniem jest właśnie kreowanie złego wizerunku jemu i tym podobnym osobistościom :E 
Spróbowałeś chociaż raz zweryfikować sam jaka naprawdę jest dana osoba oraz sytuacja, przez wysłuchanie długich wypowiedzi w podcaście, gdzie nie jest narzucona zła wola? 

To tak jakby cytować IGN w sprawie recenzji gier i wierzyć że Concord to świetna gra.

Edytowane przez musichunter1x
  • Haha 1
Opublikowano
35 minut temu, voltq napisał(a):

Dziękuje za nazwanie mnie dzieckiem ,

Proszę. Jak się zaczniesz zachowywać jak dorosły - dam Ci znać.

brak argumentów z twojej strony wiec automatycznie włącza ci się agresja i krzyki

Nie wiem czy potrafisz czytać, ale dostałeś dość długą listę argumentów i to nieźle wyjaśnionych. Lepiej niż guano-materiały z konfy i na pewno lepiej niż Twoje posty.

Już sam sobie odpowiedziałeś , z twojego postu wynika ze jest to układ polityczny i sojusz wojskowy 

Bzdura. Nie masz pojęcia co oznacza "układ polityczny". To porozumienie w ogóle nim nie jest.

Nie jest to też sojusz wojskowy, bo nie ma tam zobowiązania do wzajemnej obrony swoich gronic i pomocy zbrojnej. 

Nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz. Po co w ogóle podejmujesz ten temat, skoro on ewidentnie jest dla Ciebie zbyt skomplikowany?

Nawet przejrzenie tej umowy przerasta Twoje możliwości. Wklejasz tylko guano informacje prost z konfederackiego ścieku.

Już mi znani ludzie z świata medycyny tłumaczyli żebym się zaszczepił na Cov-id-19 ( zwykła grypa ) szczepionka firmy pfizer ( skazaną za eksperymenty na ludziach w Afryce ) bo inaczej umrę , Tusk zamówił sobie opnie prawna która pasowała do jego tezy

Zwykła grypa? Ech. Powiedz to tym co od niej pomarli.

Fakty są takie ze Tusk złamał konsytuację ten który najgłośniej krzyczał ze PiS łamie konstytucje

Bzdura. To nie jest fakt, a zwykłe konfederackie kłamstwo, na które nabieraja się najgłu..., o przepraszam, najbardziej :inteligentne inaczej" jednostki w społeczeństwie. Takie jednostki, dla których przeczytanie kilku stron tekstu to wysiłek ponad miarę.

Jak widzę posty takich jednostek to włącza mi się chęć, aby w Polsce istniał cenzus wiedzy i intelektu. :)

25 minut temu, musichunter1x napisał(a):

Wikipedię to mi cytuj do woli, bo tam edytorzy robią co chcą :E 
W głupim świecie gier edytują wiki pod siebie, odnośnie tego nowego assasyna, to co dopiero z polityczną tematyką.
Jak będę chciał szerzej poznać tematykę to znajdę jakąś książkę lub podcast, a nie przeciąganie liny na wiki, bo co z niej wynika?
Dlaczego powstało? Co się działo? Do czego dążyły zwalczane osobistości? 

Edit.
Ostatni wyjątkowy duży rozstrzał między wydźwiękiem wiki, a realiami miałem przy Tommy Robinson. Można znaleźć sobie podcast z nim, choćby ten prowadzony u Jordana Petersona i od razu widać, że obraz malowany przez wikipedię jest fałszywy.  Wiki to ja używam już tylko do dat lub powiązań :E 

Twoim zdaniem ta organizacja nie jest nazistowska? Nie chciała powrotu apratheidu? Co wy ludzie macie w głowach?

19 minut temu, voltq napisał(a):

Znów brak argumentów to automatycznie krzyki i wyzwiska z twojej strony dołączasz do szacownego grona ludzi bez argumentów @GordonLameman 

Dostałeś argumenty. To, że są dla Ciebie zbyt trudne do przyswojenia to naprawdę nie jest moja wina. To Twoja wina. Jak pisałem wcześniej - doucz się. 

17 minut temu, Michaelred napisał(a):

Nie jest. Nikt bardziej od antykonfiarzy nie zajmuje się Konfiarskim szambem. To tacy jak ty wyszukują zazwyczaj jakieś info z czeluści internetu po którym mają później incydent kałowy. Mnie te nonejmy Konfiarskie nie intersuja. Klasycznie:E

Braun nie jest konfiarskim nołnejmem. :)

16 minut temu, voltq napisał(a):

Mój drogi interlokutorze, zapytałem wprost - dlaczego wybierasz interpretacje prawne fotografa ślubnego i instruktora windsurfingu, ponad interpretacje prawne Biura Analiz Sejmowych?

Z czego wynika to, że wybierasz niekompetencję w miejsce kompetencji? Głupotę w miejsce mądrości? Debilizm w miejscu rozsądku?

11 minut temu, voltq napisał(a):

Bzdura.

11 minut temu, voltq napisał(a):

Mhm, dlatego ty na swoich ekspertów wybrałeś faceta co nie umie studiów skończyć (nawet na colegium tumanum) i fotografa ślubnego. :E  :E :E

• Like 2
  • Confused 1
  • Upvote 2
Opublikowano

Skrajna prawica zawsze głośno protestuje jak się ich nazywa faszystami.

Tymczasem faszystowski terrorysta przylatuje do Polski w towarzystwie jednego z liderów konfederosji, który jeszcze jakieś zbiórki na mordercę organizuję.

Konkretne mają wyparcie tego kim są.

• Confused 1
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Twoim zdaniem ta organizacja nie jest nazistowska? Nie chciała powrotu apratheidu? Co wy ludzie macie w głowach?

Obecnie wszędzie rzuca się nazizm i faszyzmy i nie ufam błahym źródłom. Domyślam się tylko że grają nieczysto, ale to cała sytuacja w afryce jest spartolona. 
Natomiast wiem że Wiki i media zadbają by wyolbrzymić skalę i spaprać wizerunek nieswojej sprawie, bez analizy przyczyn sytuacji. 
Wolałbym wysłuchać dlaczego tam był, jakie miał wyobrażenie o danej sprawie i jak sie zmianiało na przestrzeni czasu i czy czegoś żałuje, niż rzucać nazizmami :E 

Edit. Sama sytuacja w afryce mnie mało interesuje, bo nie mam czasu na cały świat. Wystarczy mi rozeznanie że jest spartolona i okazyjne wieści. Natomiast lubię jakieś niezwykłe historie i jestem ciekaw jak to się stało, że jakiś Polak w afryce był wplątany w taką organizacje i doszło do zabójstwa jakiegoś polityka. 

Opublikowano
12 minut temu, crush napisał(a):

I skończ z tym Polin bo nauczyłeś się jak małpa jednego gestu i ciągle nim wymachujesz.

Niech dalej pisze o Rzeczpospolitej Przyjaciół Polin, państwie teoretycznym, śmiesznie jest :D. Fikołki Konfederatów na humor są doskonałe (gdzie przez nie robią z siebie pośmiewisko), przynajmniej dowiedziałem się, że robienie fikołków to nie jest wyłącznie domena kobiet według wiedzy pewnych zgorzkniałych osób z jednego popularnego miejsca w internecie.

• Like 1
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
14 minut temu, bergercs napisał(a):

W Kauflandzie 0d 5.12 do 12.12  7,99 za 10szt  L z wolnego wybiegu. Polecam :-)

Nierealne cena kiedy jajka poszły w hurcie do góry znowu o 20 gr. Czyli jednym słowem albo mierna jakość, albo to nie jest wolny wybieg tylko przebitka ;) Okres przedświąteczny to pieczarka i jajka - zawsze do góry. 

14 minut temu, musichunter1x napisał(a):

Nie ma jak to cytować propagandówkę której zadaniem jest właśnie kreowanie złego wizerunku jemu i tym podobnym osobistościom :E 
Spróbowałeś chociaż raz zweryfikować sam jaka naprawdę jest dana osoba oraz sytuacja, przez wysłuchanie długich wypowiedzi w podcaście, gdzie nie jest narzucona zła wola? 

To tak jakby cytować IGN w sprawie recenzji gier i wierzyć że Concord to świetna gra.

Kłócisz się z wyrokiem sądu. Głowa boli od twoich postów, bo to już pobija poziom szuryzmu najgorszego sortu.

• Upvote 1
Opublikowano
4 minuty temu, musichunter1x napisał(a):

Obecnie wszędzie rzuca się nazizm i faszyzmy i nie ufam błahym źródłom. Domyślam się tylko że grają nieczysto, ale to cała sytuacja w afryce jest spartolona. 
Natomiast wiem że Wiki i media zadbają by wyolbrzymić skalę i spaprać wizerunek nieswojej sprawie, bez analizy przyczyn sytuacji. 
Wolałbym wysłuchać dlaczego tam był, jakie miał wyobrażenie o danej sprawie i jak sie zmianiało na przestrzeni czasu i czy czegoś żałuje, niż rzucać nazizmami :E 

Ale nie mówimy "obecnie". 

Mówimy o tym czym ta organizacja była, gdy Waluś w niej był.

Czego chciała, do czego dążyła, czemu się sprzeciwiała.

Wiesz cokolwiek an ten temat? 

Oni chcieli apartheidu. Bardzo mocno. Tak mocno, że yli gotowi zabijać, żeby pozostał. To jest dla Ciebei normalne?

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Badalamann napisał(a):

Skrajna prawica zawsze głośno protestuje jak się ich nazywa faszystami.

Tymczasem faszystowski terrorysta przylatuje do Polski w towarzystwie jednego z liderów konfederosji, który jeszcze jakieś zbiórki na mordercę organizuję.

Konkretne mają wyparcie tego kim są.

Gdyby to byl jakis murzyn, ktory zabil "zlego" bialego policjanta to bys pewnie skakal z radosci:E

Ja tam jestem ciekaw co ten Waluś ma do powiedzenia. Wywiad w Kz to pewnie nie będzie glaskanie po pleckach tylko tez trudne pytania. To, że lewactwo się zesralo to bylo wiadome od poczatku. Oni faszystow/nazistow tylko Ukrainskich kochaja.xD

6n2d8i.png

Edytowane przez Michaelred
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, TheMr. napisał(a):

Kłócisz się z wyrokiem sądu. Głowa boli od twoich postów, bo to już pobija poziom szuryzmu najgorszego sortu.

Gdybyś znał historię to byś wiedział że rząd nadużywał, a nawet naginał prawo w jego sprawie i to nie jeden raz, więc wyroki tam nic nie znaczą...
Gdy jest to skontrastowane z historią jego działalności, a nie kreowanym wizerunkiem w mediach to nie ma wtedy wątpliwości co się dzieje w jego sprawie.

@TheMr.W Polsce do więzienia wsadzili człowieka od "bądź na bieżąco", ale z pomocą osób z zewnątrz udało mu się z tego wyplątać. Usunął film naświetlający sytuację dla świętego spokoju, ale mam to w archiwum... Myślisz że gdzie indziej to się nie dzieje? Go umieścili w areszcie, gdy zaczął nagrywać filmiki podsumowujące przewinienia partii politycznych, nie jednej, a każdej stronny. Było to kilka lat temu.

Opublikowano
1 minutę temu, TheMr. napisał(a):

Nierealne cena kiedy jajka poszły w hurcie do góry znowu o 20 gr. Czyli jednym słowem albo mierna jakość, albo to nie jest wolny wybieg tylko przebitka

Umowa z "producentem" - "po kosztach" aby jednym (producentowi) "wyrobić markę" a drugim (sklep) przyciągnąć klientów (po same jajka nikt nie pojedzie. Akcja z alkoholem sprzedawanym poniżej samej kwoty akcyzy chociażby dobrym przykładem, jak to działa.

• Upvote 1