Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, GordonLameman napisał(a):

To ty napisałeś, że to „praca dla debili”, co jest bzdurą. 

To nie jest praca dla debili. I mało która większa kancelaria płaci administracji tak mało. 

Niech sobie zatrudnia jak chce - mam prawo to krytykować, a tobie wyjaśniam że twoja obrona memcena jest ślepa i pozbawiona argumentów. Czegoś jeszcze nie rozumiesz? Czy wymyślisz że napisałem cóż zupełnie innego? :) 

Nie, ty je wymyślasz. 

Polonia popierała trumpa, a ja się z nich śmieję. Bo część z nich może wylecieć z kraju dzięki Trumpowi.

to Ty coś wymyślasz o głosowaniu.

p.s.

zakres znaczeniowy pojęcia „popierać” i „głosować” jest różny. Tak tylko informuję zanim znowu coś zmyślisz, byleby odpowiedzieć.

Twierdzisz, że nielegalni polonusi popierali Trumpa? Na jakiej podstawie tak twierdzisz?

Opublikowano
6 minut temu, ryba napisał(a):

Dobrze, dla Ciebie asysten widocznie musi miec Harvard skonczony i 10k na lapke, bo inaczej ble.

Znam doskonale prywaciarza, co bedzie zatrudnial x2 wiecej osob na minimalnej do magazynu niz potrzeba, zamiast miec mniej ludzi i placic wiecej za lepsza prace. Well, a pozniej placzecie, ze GPU na rynku drogie :E

Nie musi. Znowu zmyślasz i robisz głupie reductio ad absurdum.

nie wiem co to ma wspólnego z memcenem, ale nie masz pojęcia o czym piszesz w kontekście kancelarii. 
Serio nie wiem czemu dalej próbujesz bronić memcena. Ale nieistotne :) 

7 minut temu, Winter napisał(a):

Twierdzisz, że nielegalni polonusi popierali Trumpa? Na jakiej podstawie tak twierdzisz?

Nie przeczytałeś dokładnie tego twitta, co? 
dotarłeś do smsów? 

Opublikowano
2 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

nie wiem co to ma wspólnego z memcenem, ale nie masz pojęcia o czym piszesz w kontekście kancelarii. 

dotarłeś do smsów? 

Ty jesteś poważny? Tam jest raptem kilka wiadomości. Znajdę ci więcej ludzi piszących, że Biden jest kosmitą.

Opublikowano
6 minut temu, GordonLameman napisał(a):

dotarłeś do smsów? 

Lubie pociskac beke z elyty IQ200 ęą, dla mnie to kilka literek, a Wy sie produkujecie jak porabani w temacie :E

• Upvote 1
Opublikowano
5 minut temu, Winter napisał(a):

Ty jesteś poważny? Tam jest raptem kilka wiadomości. Znajdę ci więcej ludzi piszących, że Biden jest kosmitą.

Winter, naucz się czytać ze zrozumieniem.

Niemal wszystkie źródła podają, że Polonia popiera bardziej Trumpa.

Jednocześnie napisałem, że „część” z tej Polonii może zostać deportowana. nie pisałem jaką część. 
Czepiasz się z dupy - już ci pisałem, jak masz zly  dzień to zachowaj to dla siebie.

7 minut temu, ryba napisał(a):

Lubie pociskac beke z elyty IQ200 ęą, dla mnie to kilka literek, a Wy sie produkujecie jak porabani w temacie :E

Z tego co widzę to napisałem mniej literek niż ty. I to ty wyszedłeś na kolesia co nie zna tematu. 

Dokładnie jak w memie:

image.jpeg.28d5252f8f9a5fcff3c278c9f98b0283.jpeg

Opublikowano
10 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Winter, naucz się czytać ze zrozumieniem.

Niemal wszystkie źródła podają, że Polonia popiera bardziej Trumpa.

Jednocześnie napisałem, że „część” z tej Polonii może zostać deportowana. nie pisałem jaką część. 
Czepiasz się z dupy - już ci pisałem, jak masz zly  dzień to zachowaj to dla siebie.

Z tego co widzę to napisałem mniej literek niż ty. I to ty wyszedłeś na kolesia co nie zna tematu. 

Dokładnie jak w memie:

image.jpeg.28d5252f8f9a5fcff3c278c9f98b0283.jpeg

Czyli nie masz dowodu. Kończę dyskusję.

Opublikowano
3 godziny temu, ryba napisał(a):

To moze zaczniesz lepiej sprawdzac informacje? Bo to byla oferta dla ASYSTENTOW od robienia kawy, kserowania i ukladania dokumentow - czyli robota dla debili, a nie osob, ktore zarabiaja kase w tej firmie. Napisales tak tego posta, jakby kazdy tam pracowal na minimalnej.

Mówisz, że "Asystent ds księgowości" zajmuje się parzeniem kawy?

To stróż nocny u Zmenconego jak się nazywa - "Open developer"?

Dalej

Kolejne

Twój zakres obowiązków

proste działania "na spółkach",
współudział w konsultacjach prawnych,
współudział w spotkaniach z klientami,
przygotowywanie pism,
analiza dokumentów,
sporządzanie opinii prawnych,
przeprowadzanie research'u,

Twój zakres obowiązków

wprowadzanie do systemu faktur i innych dokumentów księgowych,
porządkowanie dokumentów wprowadzonych do systemu,
wykonywanie zadań powierzonych przez przełożonego.

Szukamy osób, które chcą pracować ponad normę ...Chcemy, żeby nasi pracownicy zarabiali jak najwięcej :E

5200 brutto przy minimalnej 4666. Kokosy jak uj.

Sam byś może sprawdził a nie ograniczał się do sprostowań mencenka.

• Upvote 5
Opublikowano
1 minutę temu, bergercs napisał(a):

A teraz szuka masy frajerów, którzy uwierzą w te ciemnoty, które wciska i na niego zagłosują.

No to jak z PO. 100 obietnic. Mówi ci to coś? Ile spełnili?

Opublikowano
20 minut temu, Winter napisał(a):

No to jak z PO. 100 obietnic. Mówi ci to coś? Ile spełnili?

Przynajmniej próbują je po kolei w prowadzać - w odróżnieniu od konforuskich, którzy w czasie kampanii od razu informowali, że "to tylko żarty', "źle nas zrozumieliście" a jedyne co szczerze padło to słowa Korwina: "My chcemy walczyć o 15 procent, no i musimy mieć 10 razy więcej głosów idiotów. Wpisuje się do programu to, co idiota zrozumie (...) Ten program służy do zdobycia głosów wyborców, a nie do realizacji, żebyśmy to jasno powiedzieli"

Opublikowano
2 minuty temu, bergercs napisał(a):

Przynajmniej próbują je po kolei w prowadzać - w odróżnieniu od konforuskich, którzy w czasie kampanii od razu informowali, że "to tylko żarty', "źle nas zrozumieliście" a jedyne co szczerze padło to słowa Korwina: "My chcemy walczyć o 15 procent, no i musimy mieć 10 razy więcej głosów idiotów. Wpisuje się do programu to, co idiota zrozumie (...) Ten program służy do zdobycia głosów wyborców, a nie do realizacji, żebyśmy to jasno powiedzieli"

Nie zamierzam ich bronić, bo nie jestem ich wyborcą. Natomiast idąc twoim tokiem rozumowania to należałoby pochwalić wpis, bo dużo rzeczy, które obiecywali to zrealizowali. Ale ich zapewne już byś krytykował. PO może ściemniać, bo przynajmniej się starają. :E 

Opublikowano
10 minut temu, crush napisał(a):

Przypomnę Ci ten wpis za 2-3 lata przy kolejnych wyborach.

I już wyczuwam "Przez 8 lat poprzednich rządów...".

Dla mnie w sumie wystarczy jak nie będą niszczyć kraju i kraść na potęgę jak ta banda złodziei z PISu ani próbować ciągnąć nas na wschód jak konforuskie -  wystarczy mi normalnie funkcjonujące państwo, a nie prywatny folwark kaczora i zera, próbujących zrobić z Polski "stadniny w Janowie".

• Like 1
  • Upvote 3
Opublikowano
11 minut temu, bergercs napisał(a):

Dla mnie w sumie wystarczy jak nie będą niszczyć kraju i kraść na potęgę jak ta banda złodziei z PISu ani próbować ciągnąć nas na wschód jak konforuskie -  wystarczy mi normalnie funkcjonujące państwo, a nie prywatny folwark kaczora i zera, próbujących zrobić z Polski "stadniny w Janowie".

Czy wg ciebie w ostatnim roku państwo funkcjonowało normalnie?

Opublikowano

Nikt nie op..ił państwowej spółki za 10% wartości, nikt nie przelał kilkuset milionów zaliczki za ropę jakiemuś arabowi o którym nikt nie słyszał, nikt nie zrobił z państwowej telewizji szczujni, nikt nie umorzył dwukrotnie synowi polityka sprawy o gwałt, nikt nie zakazywał głosować opozycji zamykając się w osobnej sali, nikt nie reasumował głosowania bo przegrali, nikt nie nasyłał policji do bicia kobiet, nikt nie spotykał się z rządu z proruską LePen itd itd

• Like 2
  • Upvote 6
Opublikowano
21 minut temu, bergercs napisał(a):

No biorąc pod uwagę, że już mamy obsadzanie własnymi i ignorowanie konkursów to ja wielkich zmian nie widzę.

Pro rosyjskie nie jest ani PO, ani PiS. Przynajmniej na powierzchni, bo każdy rząd by chciał tani gaz.

Klepną powrót do konsensusu aborcyjnego i wszyscy będą sączyć peany. 

2 minuty temu, bergercs napisał(a):

Nikt nie op..ił państwowej spółki za 10% wartości, nikt nie przelał kilkuset milionów zaliczki za ropę jakiemuś arabowi o którym nikt nie słyszał, nikt nie zrobił z państwowej telewizji szczujni, nikt nie umorzył dwukrotnie synowi polityka sprawy o gwałt, nikt nie zakazywał głosować opozycji zamykając się w osobnej sali, nikt nie reasumował głosowania bo przegrali, nikt nie nasyłał policji do bicia kobiet, nikt nie spotykał się z rządu z proruską LePen itd itd

Świetnie. Nikt nie rozliczony. Sporo osób albo już za drzwiami, albo jedną nogą za progiem.

Zobaczymy za 2 lata ale obstawiam, że będzie "Wicie, rozumicie... Przez 8 ostatnich lat...".

Opublikowano
43 minuty temu, bergercs napisał(a):

Źle powiedział? 

Niech będzie odpowiedzialność za brak realizacji programu wyborczego. 

Nie twierdzę, że PO/KO jest zły czy super, ale Tusk też kiedyś obiecał obniżyć VAT, a podniósł. 

W Polsce kiełbasa wyborcza nie znaczy NIC. 

Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, michasm napisał(a):

Źle powiedział? 

Niech będzie odpowiedzialność za brak realizacji programu wyborczego.

Z programami wyborczymi jest ten problem, że one są pisane pod to, co ludzie chcą usłyszeć, a nie pod to, co realnie trzeba robić.

9 lat temu wyborcy raczej głosowaliby za 500+ niż za inwestycją w atom, żeby mieć tańszy prąd. 

Ogólnie to spełnienie obietnic pisowskich było największym problemem. No ale większość ludzi też rozumu nie ma i woli dostać 500 teraz, żeby potem stracić 1000.

Edytowane przez Kamiyanx
  • Upvote 3