Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez poszukiwaczGPU · Opublikowano
@dawiduser143 Ale też powiedzmy otwarcie - to wciąż nie będzie równorzędny rywal. Pewnie sporo nadgonią, być może ktoś zacznie (w dających się odnotować ilościach) to kupować, ale do "sukcesu" daleka droga. Co jest oczywiście zrozumiałe, wszakże to dopiero 2-ga generacja (budowana totalnie od zera). @CzerwonyJohn Przepraszam, nie chce mi się kopać głębiej, ale podlinkowany news...to gówno news (można tutaj przeklinać?). Wyciąganie z tej wypowiedzi, że Intel porzuca Arc to niezły fikołek. Przecież to jest oczywiste, że rozwój/większa moc obliczeniowa zintegrowanych układów musi mieć wpływ na rynek słabszych/najsłabszych grafik dedykowanych (niekoniecznie od Intela!). Mówi się o tym od czasu pierwszych "poważnych" APU (2014?). -
Przez Send1N · Opublikowano
Tak jest o czym wspomniałem niskie tony są nieco lepsze na skórce bo jest lepsza izolacja ale jak kupilem welurowe to do eko skóry już nie wrócę, dużej różnicy nie ma, przyzwyczaiłem się po jednym dniu -
@Send1N @Miczi_82 A to nie jest tak, że pomijając zupełnie wygodę, te skórzane/eko lepiej oddają niskie tony od welurowych/materiałowych? Co np. w filmach czy grach może mieć znaczenie? -
Niekoniecznie po usterkach. Część z nich bierze się z zakończonych leasingów, gdzie firmy masowo je zwracają. Sądzę, że dysk odnowiony przez producenta wcale nie musi być takim fatalnym rozwiązaniem. Innym oczywiście tematem jest pochodzenie dysków sprzedawanych na Allegro.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi