Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 minut temu, huudyy napisał(a):

ja na przykład bardzo żałuję, że Karol z nimi nie poszedł. Myślę, że to spotkanie byłoby dużo, dużo ciekawsze niż jakakolwiek debata którą widzieliśmy.

Ale lepiej zdefekować się, bo Sławek miał czelność iść na piwo z kimś z drugiego obozu.

I tak najbardziej bawią mnie ci, co sobie przypomnieli o wywracaniu stolika - się kurła obudzili :E

Nie widziałbym szans na to

I jeden i Drugi obóz na tyle sie nienawidza, ze ze sobą piwa by nie wypili, chyba ze jakis cud by sie stal. Ale tak, to dopiero byłby mindfuck :E

Mentzen jest natomiast bardziej neutralny, bo ani tych ani tych, także czemu nie

• Upvote 1
Opublikowano
Teraz, Element Wojny napisał(a):

Bosak był ostro zażenowany, szczególnie że kilka minut później był telefon widza, który pytał się co Mentzen odpierdala w barze xD 

Coooo? Pokazali to Bosakowi? Muszę to zobaczyć, przecież on szczerze nienawidzi Trzaska i uważa go za tego najbardziej osadzonego w establishmencie. Pewnie było słychać jak Krzyśkowi zadek pęka 🤣🤣

• Haha 4
Opublikowano
2 minuty temu, voltq napisał(a):

Zaskakuje mi ta kuriozalna sytuacja

Odlatujesz, idź się przespać :E wiesz co jest kuriozalne? że uwiera Cie piwo Memcena z Czaskowskim, ale nie uwiera Cię że Bosak flet robi loda PiSowi przez 2 godziny na Kanale Zero. Przecież tego drugiego zachowanie z perspektywy wyborcy Konfederacji powinno być tym bardziej nie do przyjęcia.

• Upvote 4
Opublikowano
2 minuty temu, huudyy napisał(a):

idąc twoim tokiem myślenia im bardziej skrajni politycy, tym bardziej powinni się nienawidzić? Bosak ma strzelić Zandbergowi w mordę na jego widok czy co?

??? , widzę ze nie rozumiesz o czym ja piszę

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, hubio napisał(a):

Ale nie Maciaka? :) 

Nie , Maciak , Trzaskowski , Nawrocki , Biejat , Senyszyn , Bartoszewicz , Jakubiak , Zandberg dla mnie niewybieralni
A teraz doszedł mentzen

Edytowane przez voltq
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

Jutro Mentzen będzie musiał się do tego odnieść. 

Już się odniósł :) :

Z Nawrockim też bym poszedł na piwo, ale nie zaprosił. Nie rozumiem o co niektórym chodzi. Nie należę do mafii, nie należę do sekty. Idę prosto. Nie dam się zapisać do żadnego z waszych obozów. A politycy powinni umieć normalnie ze sobą rozmawiać.

Edytowane przez hubio
Opublikowano
13 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Mentzen nieoficjalnie i zapewne nie do końca swiadomie udzielił mu poparcia

:rotfl2::rotfl2::rotfl2:

Już się zaczynają konforuskie fikołki: pomylił się, żartował, nie do końca świadomie itp... 

Poza tym nie udzielił mu poparcia i nie udzieli bo będzie raczej mimowszystkoduda^2

• Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, hubio napisał(a):

Już się odniósł :) :

Z Nawrockim też bym poszedł na piwo, ale nie zaprosił. Nie rozumiem o co niektórym chodzi. Nie należę do mafii, nie należę do sekty. Idę prosto. Nie dam się zapisać do żadnego z waszych obozów. A politycy powinni umieć normalnie ze sobą rozmawiać.

Korwin odpowiedzał 

mem.jpg

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Henryk Nowak napisał(a):

🤣🤣 Powinni to pokazać Bosakowi na żywo w kanale zero 🤣

Widzę, że trochę się spóźniłem tyle wpisów stukacie :D 

Edytowane przez MaxaM
  • Like 1
  • Haha 3
Opublikowano
16 minut temu, Totek napisał(a):

@SM_M4E5TRO

Jak by poszedł z Nawrockim to by totalnie nic nie zmieniło, co mi do tego jak spędzają czas wolny. Dla mnie jest to całkowicie poza konkursem. Memcen nie oszczędzał w rozmowie jednego jak i drugiego, nie był stronniczy i generalnie życzę takiego poziomu rozmów i debat w publicznej telewizji. 

No generalnie mi też to rybka, z kim sobie do baru poza godzinami "pracy" kto chodzi, ale popatrz sobie na co niektórych wyznawców dwóch stron :E

• Thanks 1
  • Upvote 2
Opublikowano
Teraz, Element Wojny napisał(a):

Potem jeszcze był telefon od widza.

Najlepszy był ten widz co eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy i nie mógł jednego zdania złożyć :D

Opublikowano
17 minut temu, Doamdor napisał(a):

Raczej to nie będzie miało negatywnego wpływu na Konfederacje, a w wyborach 2030r, raczej Bosak będzie startował.

Tak naprawdę to Mentzen już swoje w tych wyborach osiągnął, takżę nie rozumiem kompletnie czemu jest tyle bóldupienia o piwo

• Upvote 1