Wu70 Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu A więc to was często mijałem 8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyszardGTS Napisano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 12 godzin temu (edytowany) @Wu70 Atomowa Sprawiedliwość był "smietnikowcem" a "spał na pieniądzach", wszędzie się walały setki banknotów, całkowicie przypadkowo robił zdjęcia z "górami pieniędzy" Każda fota i góra pieniędzy... fotka łóżka i góra pieniędzy, fotka biurka i góra pieniędzy, otwierał lodówkę a tam full kasy. Nawet założył ekskluzywny wątek tylko dla finansowej elity "PCL LUX CLUB ATOMOWEJ SPRAWIEDLIWOSCI!11" ps. Niestety ja się nie załapałem do finansowej elity Atomowej Sprawiedliwości, za długo spałem i mało mruczałem Edytowano 12 godzin temu przez RyszardGTS 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvilKillaruna Napisano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 12 godzin temu Kadajo tylko przybył i już dostał pałkę do ręki. On jak nie trzyma pałki w ręce, to popada w nędze . 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katystopej Napisano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 12 godzin temu Od nędzy do piniędzy, a czym więcej pałkuf tym więcej dudkuf Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skunRace Napisano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 12 godzin temu 8 godzin temu, Isharoth napisał: Przecież byli. Jak trzeba było wyłączyć całe forum na czas ciszy wyborczej. To było tak skuteczne działanie, że czasem zdarzało im się mieć problemy z ponownym odblokowaniem go na czas. Najlepsze było jak cisza wyborcza obowiązywała od północy, a tam już po 15 forum nie działa, bo Zenek kończy robotę i gasi światło po 15 1 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klakier1984 Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu 2 godziny temu, crush napisał: Ja proponuję formułę MMA. Tylko w kisielu 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolo.d Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu Przenoszę się i ja. Zbliża się premiera RTX 50X0, a wątek zakupowy na PCLabie dot. 30X0 pomógł mi kupić dwie 3080 w cenie MSRP, a ich sprzedaż sfinansowała mi RTX 4090 ;-) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vadim Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu Witam wszystkich 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pentium Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu Jestem i ja. Trochę odmieniony bo bez D. 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copyname Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Pentium napisał: Jestem i ja. Trochę odmieniony bo bez D. a przed chwilą czytałem o Tobie na pclolu, zastanawiali się czy zdązysz znaleźć to forum i odkryć wyłączenie pclola Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyszardGTS Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu @Pentium O Pentium! Jest w pytkę Mam nadzieję że będziesz kontynuował swoje różne DIY PC wizje. Twoje wpisy to często była fajna odskocznia od tych wypasionych wychuchanych zestawów. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pentium Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu @RyszardGTS Jest w planach coś, czekam na paczkę z Chin. 6 minut temu, copyname napisał: a przed chwilą czytałem o Tobie na pclolu, zastanawiali się czy zdązysz znaleźć to forum i odkryć wyłączenie pclola Drugi post w wątku o zamknięciu jest mój to jak mógłbym nie wiedzieć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITProffesionalUser Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu Dobry wieczór. Tutaj piosenka na przywitanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyszardGTS Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu (edytowany) @Pentium No to czekam... Edytowano 11 godzin temu przez RyszardGTS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sheenek Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu 16 minut temu, Pentium napisał: Jestem i ja. Trochę odmieniony bo bez D. Bez D jak bez reki, zagadaj tutaj z @tomcug i moze cos pomoze. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvilKillaruna Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu A jak nie to "Pentium The" . 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crush Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu 50 minut temu, Klakier1984 napisał: Tylko w kisielu Polacy tylko w majonezie. jagular lubi Indie to może być z curry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sheenek Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu The D ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wu70 Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu 31 minut temu, Pentium napisał: Trochę odmieniony bo bez D. Pół biedy bo dobrze że nie "Core Ultra" 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PCL Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu 8 godzin temu, PCL napisał: Załatwione możesz się pożegnać @crush również możesz wracać na ostatni taniec Pamiętacie jeszcze kogoś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crush Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, PCL napisał: @crush również możesz wracać na ostatni taniec Pamiętacie jeszcze kogoś? Gdyby to było forum którym ktokolwiek z tak zwanej góry się interesuje, to zapytałbym czy nie będziesz miał z tego powodu problemów. Ale to PCLab więc... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mar_s Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, Pentium napisał: Jestem i ja. Trochę odmieniony bo bez D. Jest i Pentiak 18 minut temu, PCL napisał: Pamiętacie jeszcze kogoś? W sumie to bym zerknął Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pentium Napisano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 9 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, Sheenek napisał: Bez D jak bez reki, zagadaj tutaj z @tomcug i moze cos pomoze. Celowo dałem bez D, ale może jeszcze to przemyślę. Widzę, że samemu zmienić nie można gdyby mi się zachciało. Edytowano 9 godzin temu przez Pentium 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawiduser143 Napisano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 9 godzin temu Pentium bez D to jak bez jednego rdzenia, musi wrócić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PCL Napisano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 9 godzin temu 8 minut temu, Mar_s napisał: W sumie to bym zerknął Załatwione Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się