Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@Wu70 Atomowa Sprawiedliwość był "smietnikowcem" a "spał na pieniądzach", wszędzie się walały setki banknotów, całkowicie przypadkowo robił zdjęcia z "górami pieniędzy" ;) 

Każda fota i góra pieniędzy... fotka łóżka i góra pieniędzy, fotka biurka i góra pieniędzy, otwierał lodówkę a tam full kasy.

Nawet założył ekskluzywny wątek tylko dla finansowej elity "PCL LUX CLUB ATOMOWEJ SPRAWIEDLIWOSCI!11"

:E 

ps. Niestety ja się nie załapałem do finansowej elity Atomowej Sprawiedliwości, za długo spałem i mało mruczałem :lol2: 

Edytowane przez RyszardGTS
  • Haha 3
Opublikowano
8 godzin temu, Isharoth napisał:

Przecież byli. :E Jak trzeba było wyłączyć całe forum na czas ciszy wyborczej. :E

To było tak skuteczne działanie, że czasem zdarzało im się mieć problemy z ponownym odblokowaniem go na czas. ;) 

Najlepsze było jak cisza wyborcza obowiązywała od północy, a tam już po 15 forum nie działa, bo Zenek kończy robotę i gasi światło po 15 :E

• Like 1
  • Haha 4
Opublikowano

Przenoszę się i ja. :)

Zbliża się premiera RTX 50X0, a wątek zakupowy na PCLabie dot. 30X0 pomógł mi kupić dwie 3080 w cenie MSRP, a ich sprzedaż sfinansowała mi  RTX 4090 ;-)

• Like 1
Opublikowano

@RyszardGTS Jest w planach coś, czekam na paczkę z Chin. 

6 minut temu, copyname napisał:

a przed chwilą czytałem o Tobie na pclolu, zastanawiali się czy zdązysz znaleźć to forum i odkryć wyłączenie pclola :E

Drugi post w wątku o zamknięciu jest mój to jak mógłbym nie wiedzieć xD

Opublikowano
1 minutę temu, PCL napisał:

@crush również możesz wracać na ostatni taniec

Pamiętacie jeszcze kogoś?

Gdyby to było forum którym ktokolwiek z tak zwanej góry się interesuje, to zapytałbym czy nie będziesz miał z tego powodu problemów.

Ale to PCLab więc... :E

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Sheenek napisał:

Bez D jak bez reki, zagadaj tutaj z @tomcug i moze cos pomoze.

Celowo dałem bez D, ale może jeszcze to przemyślę. 

Widzę, że samemu zmienić nie można gdyby mi się zachciało. 

Edytowane przez Pentium
  • Like 1