Skocz do zawartości

Migracja użytkowników z forum PCLab (*)

Recommended Posts

Nie nie. Nie chodzi o to, by to czytać i przenosić cudze.
Chodzi o to, że są rzeczy mocno fundamentalne, takie nieruszalne i na zawsze już -> nvidia -> karty RTX 30xx, / karty RTX 40xx / karty RTX 50xx... itd. Jak coś się mieści w tej ramie, to od razu wiesz, czego gdzie szukać.

Jak się ludzie nauczą, to to bardzo ułatwia życie. A końcu na Allegro albo olx każdy potrafi wybrać celną sekcję dla sukcesu i pozycjonowania swojego ogłoszenia, to tu ludzi nagle głupawka łapie (?)i nie potrafią wsadzić wątku w odpowiednią sekcję? ;) 

• Upvote 2

1 minutę temu, Digger napisał:

Bez sensu są osobne działy dla różnych producentów sprzętu.

Producentów nie, bo przecież nie ma osobnego MSI/Gigabyte/Asus itd.

Tak jak masz podział na CPU AMD, Intel, MoBo AMD + Intel, tak samo IMO powinno być z GPU. Podział na producenta rdzenia GPU.

• Like 2

32 minuty temu, TmK napisał:

Umarł Lab, niech żyje ITH. Serwus ferajna. 

Mało brakowało wczoraj do tego, żeby się spytać, czy brzuch wytrzymał ze śmiechu.

Nie byłbym sobą, gdybym nie przypominał Twoich legendarnych słów.

Cytat

Błagam niech ktoś zdelegalizuje, zutylizuje, cokolwiek tę Legię :E Ile można się z nich śmiać, brzuch ma też swoje granice. 

• Haha 1
  • Confused 1

Vive la ITH , jestem i ja (PCLab czytałem od początku istnienia , dołączyłem do forum w 2014).

Wielka szkoda że forum PCLab zostaje uśmiercone , tyle lat razem i masa ciekawych rzeczy do poczytania odejdzie w zapomnienie (mam cichą nadzieję że ringier axel zdechnie - za wszystkie zniszczone fora i czasopisma).

• Like 1

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...