Skocz do zawartości

Migracja użytkowników z forum PCLab (*)

azgan

Rekomendowane odpowiedzi

@EvilKillarunaMyślę, że możemy zakończyć ten temat;).

Tylko żebyśmy się dobrze zrozumieli - absolutnie nie trywializuję chamstwa czy wręcz okresowego obłędu w jaki Odin wpadł. To jest nadal tylko forum i nawet jak byś mu wtedy dał bana z czapy, to nie miał prawa odstawiać takich chorych numerów. 

Startujemy od nowa i Odina też mamy na pokładzie. Lubić się na pewno nie będziecie i chociaż to łatwe nie jest - do sprawy lepiej nie wracać. Niepotrzebnie wywołałem ten temat, chodziło mi głównie o troszkę zbyt nadgorliwe punktowanie. Ale to też nie miał być żaden atak. U mnie masz szacunek z urzędu za swoje działania audio. Ile już lat słuchawki wybieram na podstawie twoich testów. I cały czas sennki :E.

• Like 1
  • Upvote 1

@Kelam

Jasne, rozumiemy się doskonale. Nie odebrałem tego w żadnym wypadku jako atak. Podchodzę do tego z bardzo dużym dystansem, a do Odina jako Odina nic nie mam, jest tu, pisze sobie, więc niech pisze. Jeśli nie robi problemów, to super i niech tak pozostanie. Kochać się nie musimy, ale zaczepiać też nie :D. Zaś temat być może mimo wszystko wywołałeś potrzebnie, bo mogłem dzięki temu wspomnieć też o tej drugiej, mniej przyjemniej stronie moderowania na labie, o której być może sporo osób nawet nie wie z czym mogło się wiązać. Za ciepłe słowa również bardzo dziękuję.

Edytowane przez EvilKillaruna

Przeniosłem się i ja, witam zgromadzonych ;)

Swoją drogą powie mi ktoś jak to jest, że nawet tutaj przygnało też kolegę Struttera i z miejsca dostał on Moderatora, a jego "Polecane zestawy", które często nie trzymają się ładu i składu także i tutaj będą z jakiegoś - niezbyt jasnego powodu - promowane w przypiętych? Przykładowo na start już mamy wielbłąda od pana Struttera w postaci wciskania RAM-u 7000 MHz do Ryzena, gdzie nawet na Ithardware jest test pokazujący, że takie pamiątki do tego CPU to tak średnio ;)

Kolega Strutter ma jakieś teczki na właścicieli polskich serwisów z branży komputerowej? :Up_to_s:

15 minut temu, Kelam napisał(a):

Tylko żebyśmy się dobrze zrozumieli - absolutnie nie trywializuję chamstwa czy wręcz okresowego obłędu w jaki Odin wpadł. To jest nadal tylko forum i nawet jak byś mu wtedy dał bana z czapy, to nie miał prawa odstawiać takich chorych numerów. 

Startujemy od nowa i Odina też mamy na pokładzie. Lubić się na pewno nie będziecie i chociaż to łatwe nie jest - do sprawy lepiej nie wracać. Niepotrzebnie wywołałem ten temat, chodziło mi głównie o troszkę zbyt nadgorliwe punktowanie. Ale to też nie miał być żaden atak. U mnie masz szacunek z urzędu za swoje działania audio. Ile już lat słuchawki wybieram na podstawie twoich testów. I cały czas sennki :E.

A potem z tego obłędu pozakładał konta prawie wszędzie gdzie ja przebywałem, w tym u jednej kobity na YT, gdzie oglądam ją od kilku ładnych lat. A potem jeszcze z bananem na ustach się chwalił, ile to ma km do niej xD.

4 minuty temu, Spl97 napisał(a):

A potem z tego obłędu pozakładał konta prawie wszędzie gdzie ja przebywałem, w tym u jednej kobity na YT, gdzie oglądam ją od kilku ładnych lat. A potem jeszcze z bananem na ustach się chwalił, ile to ma km do niej xD.

Widzisz. I jam to nie chwaląc się sprawił :E.

7 minut temu, JeRRyF3D napisał(a):

Każdy tak ma. 
Wyloguj się i wejdź ponownie.

Niestety, samo przelogowanie się nie pomogło.

EDIT:

Ale jakis postęp jest, bo jak kliknąłem w link z tym tematem, co się tam Piła produkował, to ten już działa. :P

Edytowane przez ShadowMan